- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Nem hiszem, hogy van ilyen plugin Wordpress alá. Van néhány Helpdesk bővítmény, de szerintem azt pont nem tudják, amire szükséged van és mindegyik elég "ágyúval verébre" hatást keltene. A legegyszerűbb talán az lenne, ha egy PHP-ben járatos ismerőssel elkészíttetnéd (vagy akár te magad is, ha értesz hozzá), mivel ez nem egy annyira bonyolult valami. Akár Wordpressel is össze lehetne hegeszteni. Hozzáadod a felhasználókat, akik bejelentkezve hozzáférhetnek az "online vagyok-e?" oldalhoz. Ez egy saját custom page lenne, ahol az adminjaid állapotukat tudnák változtatni egy egyszerű checkbox segítségével. "Elérhető vagyok" - "nem vagyok elérhető".
Aztán lenne egy publikus oldal is, ami pedig mutatja a hozzáadott felhasználók státuszát. Mondjuk egy zöld meg egy piros kis kép a nevük mellett az "elérhető / nem elérhető" szöveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest