- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Nagytalp #1792 üzenetére
Íme a weboldal:
LINK
Az alapja ez a fizetős template, amit csak tudtam próbáltam admin felületről módosítani, de azért vannak php és css módosítások is benne, de semmi olyan ami a weboldal lassulásához vezethetne. Minden tanácsot szívesen fogadok.A cache ürítéses frissítéssel kapcsolatban tudtommal a shift+f5 és a ctrl+f5 is ugyan azt csinálja.
Gyanakszom, hogy a tárhelyszolgáltató se a legjobb, mert valami kisebb szolgáltatóról van szó (a megbízó intézte valami ismerősön keresztül, és voltak problémák már az elején is a jogosultságokkal stb.)
Ami elég sokat segítene a weboldal gyorsulásán, ha a gzip , azaz a tömörítés működne, mert jelenleg erre is panaszkodik a PageSpeed Insights , hogy az:
icomoon.svg
icomoon.woff
fontello.svgjó lenne ha tömörítve lenne, csak ezt még nem álmodtam meg, hogy hogyan kéne megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest