Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Sziasztok!
Megőrülök a Wordtől, de biztos én rontok el valamit. Számozott képaláírásokat kellene csinálnom, majd ezekre a szövegből hivatkozni.
Kép -> jobbgomb -> képaláírás beszúrása -> már létrehoztam egy új feliratot, aminek az a neve, hogy "ábra", bepipáltam, hogy a feliratot ne írja oda. -> OK.
Működik is rendesen, beírom a képaláírást amit akarok, De amikor hivatkozom rá a szövegből:
Hivatkozás -> Kereszthivatkozás -> kiválasztom az ábrát és ki lehet választani, hogy "csak címke és szám", vagy "teljes képaláírás"... stb, csak olyan nincs, hogy "csak szám", ami azért baj, mert így beilleszti, hogy: 1. ábra, amit én átírnék arra, hogy 1. ábrán, hogy illeszkedjen a szövegbe. Ha átírom, akkor meg minden mezőfrissítésnél visszaírja, így most mindenhol úgy néz ki, hogy 1. áraán.
Hogyan kéne ezt normálisan megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest