- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakkimcer
tag
szintén végére értem kedd este
3 esetben kellett behívnom segítséget
Lu Bu két formációjánál és végén már nem volt idegzetem a vak gyerekhez
DLC-t egyenlőre nem rendelem be, megvárom milyen boss-ok lesznek, ha túl sok Lu Bu meg a repülős, akkor kihagyom
NG+ bementem az első boss-hoz, jó volt látni, az eddigi páncélomban 2 csapás és feküdtem
itt még elszórakozok egy kicsit, de DLC-t annyira nem várom már
viszont ezen felbúzdulva kihagyom a Sekirot, mert ha jól gondolom az is a deflect-re épül, de ott nem tudok behívni senkit semelég sok a visszáság a játékban, támad, megy a deflect rá, felrúgom a levegőbe, majd onnan egyből megint nyom egy piros támadást
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest