- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Végülis a TV nagyon szépen megy a Telekomos Set Top Box-ról wifi-vel, így nincs szükség semmilyen erősítőre. A gépemben viszont lecseréltem a wifi kártyát egy TP-Link Archer TXE75E, AXE5400 Wi-Fi 6E adapterre és ez valami egészen durva. A korábbi TP-Link Archer T6E adapterem jó ha tudott itt, ahol a gép van 100 Mbps-t. Ez meg... Szerintem nincs mit magyarázni, wifi6 mellé kell egy ilyen tudású adaper.
-
krealon
veterán
"Az létezik, hogy egy ASUS RT-N12 wifi routerrel a 100-as DIGI netet "nem viszi át" rendesen a Smart Tv-re?
A router a TV mögött van 1 cm-re és a Smart TV-be épített YT folyamatosan akadozik."Mivel a TV mogott elhelyezett router (Access Point) a leheto legrosszabb hely Wifi-szempontbol, igy boritekolhato az igen valasz.
Ha mar egyszer olyan kozel van hozza, mi akadalyoz abban, hogy UTP kabellel kosd ossze oket?
-
-
-
az iphone 2.4 GHz sávon nen 40 MHz képes, azért a lomhább sebesség.
a mimo sem dívik az iphone kapcsódó wifi képessége terén, még a két 6-os esetén sem, ebben gyúrhatnának kicsit, anno én is bosszaknodtam valamennyire, amikor épp valamelyik iphone típust birtokoltam, hogy szeretnek lemaradni wifi képességben - több téren is - a konkurenciától. -
Multibit
nagyúr
Ebből neked hogy jött le, hogy tudja? AC 867: 2x2 MIMO, N 300: 2x2 MIMO!
Elég ritka a 3x3-as ellenoldal (stick, WLAN card). Én magam még nem találkoztam 3x3-as stickkel. Notiba való mini PCI-E kártyából is csak N-essel volt dolgom, AC-ssel nem. Gyakoribbak az asztali gépekbe szánt 3x3-as PCI-E adapterek, pl. ez: [link]. Persze ezekkel meg az elhelyezkedésük miatt lehet gond.hogy az iphone5S, ami N-es eszköz, miért csak 34-36/44-50 körül megy speedtesten
Erre nem tudom a választ, tapasztalatom sincs iPhone-nal. Egy iPad Retina 2 van itthon, az sokkal gyorsabb (igaz AC-s). -
h1mpi
félisten
Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy az iphone5S, ami N-es eszköz, miért csak 34-36/44-50 körül megy speedtesten, amikor a gépem meg 94/52-öt viszi? A mobilt mindkét csatornán próbáltam, nem volt különbség.
Amúgy az is fura, hogy a speedtest eleve csak 50-es skálán méri a tesztet?! -
-
Tehát csak a gépen szakad meg a net, miközben más eszközön van?
Az ilyen PCI-E kártyák hátránya, hogy a gépház árnyékolja őket, ki kellene vezetni szabad levegőre.
inSSIDer/Wifi Analyzer mit mutat (a gépen)?
Milyen környezetben (falak száma, anyaga, távolságok van használva)? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest