Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blackmajesty

aktív tag

válasz MADcat #6255 üzenetére

Bocsi, nem valasz akart lenni...

Sziasztok!

Van egy Acer W4-es tabletem. Alapvetően elégedett vagyok vele, de van pár dolog, ami nagyon felbosszant.

Az első, hogy ha elmegy alvó módba, akkor csak pár percen belül hajlandó felkelni. Ha már 10-15 perce alszik, akkor csak úgy tudom életre kelteni, hogy hosszan nyomom a bekapcs gombot, és ez is csak a 3-4 alkalommal indítja el a tabletet, és persze ilyenkor nem folytat semmit onnan, ahol elment aludni... Erre nincs vmi megoldás? Nagyon zavar, h ha félre rakom 10 percre, akkor ki kell kapcsolnom, majd vissza, de akkor meg kezdhetek mindent előről. Pedig csak annyit szeretnék ilyenkor, hogy a kijelzőt lekapcsolom mint ipad vagy telefonok esetén.

A másik, kétszer előfordult , hogy bekapcsolás után nem találta a wifi drivereket, és vissza kellett állítani, hogy használni tudjam. Ezzel a legnagyobb gondom, h így a gyárilag feltelepített progikat visszatette, amit már töröltem, valamint az asztali progikat nem állítja vissza, többek között az office-t is vissza kell tenni újra... Ez nagyon zavar, mert amikor épp használnám egy csomó időm elmegy.

A harmadik az meg most jött elő. Miután tegnap visszaállítittam, ma fel akartam tenni a frissítéseket, de közben el kellett mennem. Mondom nem gond, töltőn van, ilyenkor ki van kapcsolva, h elmenjen alvó módba. Mire hazaértem, ki volt kapcsolva a gép, és megint nem akart simán bekapcsolni, csak ha sokszor hosszan nyomtam a gombot. Ez után csinálta a frissítéseket, majd most átváltott egy olyanra, h a frissítéseken végzett művelet nem sikerült. Módosítások visszavonása. Ne kapcsolja ki a számítógépet.
    Ezt játsza mar vagy 20 perce... Nem merem kikapcsolni, nehogy gáz legyen. De ez így mar kezd sok lenni, ennel egy ipad 2 is jobb volt.

Ha van bármi ötlete vkinek bármelyik problémámra akkor annak örülnék, ha megosztaná.

Köszi előre is.

• Clemi

veterán

válasz MADcat #6255 üzenetére

Már csak az a kérdés, hogy mennyire fürödnék be ezzel a családdal ami azon az oldalon, vagy akár az Aliexpress oldalán kapható. Melyik lenne az a típus, amit nyugodtan megvehetnék. Mondom ezt úgy, hogy most szabadultam meg egy wayteq xTAB79-től amitől sokszor a hajam téptem olyan fagyásokat művelt és olyan szar volt a WiFi-je.
    A lényeg igen a W8.1 lenne, 2GB RAM 32GB ROM (legalább) Miracast vagy HDMI kimenet és 8-9"-os méret. Itthon egyszerűen amit találok, az vagy ronda, vagy drága, vagy csak 1GB RAM van benne. Akkora lyuk tátong ezen a téren a piacon, hogy nem hiszem el, hogy senki nem startol rá.
    Az is kérdés persze, hogy a szállítási díjon felül mennyit tolnak rá itthon VÁM és ÁFA fejében, vagy átcsusszanhat mint az ebay-es cuccok?

Új hozzászólás Aktív témák