Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xgbcx
tag
válasz
mcsontos #10880 üzenetére
Asztali böngészőt használsz (FF,chrome, vivaldi)? Az én tabletem (kiano) az asztalon nem hajlandó magától előhozni a billentyűzetet, ezért a wstores dolgokat használok csak, mert ott automatikusan előjön. Tableten szerintem az internet explorer (11) a legjobb a böngészésre, mert jóval kevesebb aksit használ mint a többi és ha kezdőképernyős üzemmódból nyitom meg, akkor az előugró billentyűzettel sincs gond.
32 gb belső tárhelynél szerintem már jó a windows 10, mivel az frissítései automatikusak (nem tudtam kikapcsolni legalábbis) és 16 gb-nál gyorsan feléli a szabad tárhelyet. Valamint van egy bug, ami még mindig jelen van: nem mindig lehet alvó üzemmódból visszahozni a gépet, csak teljes újraindítással. Megjegyezném hogy nagyon bírom a win10-et, de csak az asztali gépen tartom leginkább kihasználhatónak. -
tvamos
nagyúr
válasz
mcsontos #10817 üzenetére
8.1 volt, reméltem, hogy 10-zel jobb lesz, de dettó. Nem mondom, hogy rossz, de nagyon hiányzik egy kis RAM. Főleg, ha mobilneten használom.
Persze, tudom, van aki 1GB RAM-mal szerelt géppel is jól el van...
Az ASUS-ban újabb a proci, nem? Vagy rosszul látom? Az újabb gpu szerintem sokat dobhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- ÚJ iPad (A16) 2025 + Prémium SPIGEN tok + ESR mágneses Digital Pencil
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest