- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
jozefhu #7530 üzenetére
Ebeyen 200ft egy adapter hozzá. Nekem is us fejjel jött. A lenovo p780 töltöje pont jó, 5v, 2a, vagy usb portról is tölthető. Szívás, mert így nem akarják megvenni a tabom... A 200forintos adapterem meg úton van valahol... Amúgy nem láttam sehol ilyet piacon/boltban. A lenovoé is adappteres, csak én fixen epoxival räragasztottam.
-
joergie
őstag
válasz
jozefhu #7530 üzenetére
A termék megrendelési oldalán Q&A.-ban a második kérdés:
Question:
Hi, Do you sell French adapter/chargerr compatible with the tablet ? If it is the case, can you precise the URL of the product ? Thanks.Reply:
Hi Cpchen,
I am sorry to tell you that we don't have this item with French adapter/charger to sell. We kindly suggest you to purchase US PLUG version. If you need an converter for this item, please remember to leave us message when you check out. Thank your for your inquiry. We hope you enjoy shopping here with us.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest