- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin #3363 üzenetére
&NGA:
majd akkor tudom komolyan venni ezt a nagyon komoly problémát, ha akár 1x is előjön! De amint említettem nem jött elő semmi ilyesmi probléma hónapok alatt egyszer sem, ráadásul egyik Z2760-as tabomnál sem a 4-ből. Pedig osztom rendesen az IGP-t, folyamatos mkv fHD, meg fHD 60fps videókkal két megjelenítőn egyszerre is sokszor. Sőt, játékra is próbáltam (ezt inkább hagyjuk, nem arra lett tervezve és akkor még finoman fogalmaztam) és egyszer nem futottam ilyen hibába, összeomlásba.
Akkor miért is foglalkozzak azzal, hogy külföldi oldalakon lehúzták és fórumokban ment a hepaj miatta?
A 987-hez: sajnos ettől féltem én is. A TDP-t láttam, hogy ugyanaz, de ez a gyakorlatban vajmi keveset jelent. Azonos TDP-jű procik között nagyon "brutál" különbségek vannak üzemidőben.
Necc: nem kár. Igaza van. A többi komponsens ez esetben ugyanaz (Samsung Ativ PC Pro i5 vs Pentium 987).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Így használod a ChatGPT-t
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Mini PC
- Jogász topic
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest