Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
&NGA:
majd akkor tudom komolyan venni ezt a nagyon komoly problémát, ha akár 1x is előjön! De amint említettem nem jött elő semmi ilyesmi probléma hónapok alatt egyszer sem, ráadásul egyik Z2760-as tabomnál sem a 4-ből. Pedig osztom rendesen az IGP-t, folyamatos mkv fHD, meg fHD 60fps videókkal két megjelenítőn egyszerre is sokszor. Sőt, játékra is próbáltam (ezt inkább hagyjuk, nem arra lett tervezve és akkor még finoman fogalmaztam) és egyszer nem futottam ilyen hibába, összeomlásba.
Akkor miért is foglalkozzak azzal, hogy külföldi oldalakon lehúzták és fórumokban ment a hepaj miatta?

A 987-hez: sajnos ettől féltem én is. A TDP-t láttam, hogy ugyanaz, de ez a gyakorlatban vajmi keveset jelent. Azonos TDP-jű procik között nagyon "brutál" különbségek vannak üzemidőben.
Necc: nem kár. Igaza van. A többi komponsens ez esetben ugyanaz (Samsung Ativ PC Pro i5 vs Pentium 987).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő