Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Használsz stylust a tablettel? Gondolkodom fólia vásárlásán, csak attól tartok a fólián nehezebben siklana a toll, mint az üvegen.
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Csak egy feliratos fólia volt, kijelzővédő nem
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi a tippet. Sajnos egy egyszerű újraindítás nem volt elég neki, így utolsó reménységként nyomtam egy hard resetet, és lám, működött. Ekkor tudtam, hogy nem hardveres gond van, hanem a WIndows játszik velem. A billentyűzet driverét állandóan frissíti egy olyanra, amivel nem kompatibilis s minden csatlakozásnál manuálisan vissza kell állítanom.
Valahogy meg lehet tiltani a rendszernek, hogy az illesztőpogramokkal játsszon? -
cidalain
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hogy mi? Ez suletlenseg. Semmi koze az elettartamnak ahhoz hogy kikapcsolt vagy bekapcsopt allapotban van a kutyu tolteskor.
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
én ilyenről még nem hallottam
másrészt úgy is lemegy készenléti állapotba, (ha direkt nem kapcsolod ki), ha nem használod -
NoMagix
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi, meg is találtam! [link]
-
NoMagix
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ez jól néz ki!
Ha, szabad érdeklődni, régen vetted és merre, neve a cuccnak? -
cidalain
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Sztem nem lesz jó ,ahogy nézem nem tudok neki áramot adni . Sajnálom ,mert német MM-ben 60 euró lett volna . Esetleg van valakinek ötlete , milyen winyót vegyek amit konnektorba lehet dugni ? Mármint a vezetékét ...

-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ez az . Valamiért nem volt jó a link .
-
dzsesztik
csendes tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen elolvastam, mielőtt írtam, de két kérdésre nincs benne a válasz, de lehet én vagyok vak

Meg nem is ugyan az a modell!Ami legfőképp érdekelne használt e már vki micro hdmi-vga adaptert? milyet? Meg, hogy az egész aksi a tabletben van e? [link]
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A gugliban keress : adblock + a böngésződ neve. Telepítsd, és már kész is a (nagyjából) reklámmentes böngésző.

ViZion ez is ugyanaz windows, mint az asztali, ezért ugyanúgy lehet tiltani az oldalakat.
Ha csak ennyire kell, és beéri 8"-al (1gb ram, 16 gb tárhellyel), akkor pár hónapos haszáltat, már 15 körül ki lehet fogni, boltból újonnan 25 körül indul.tunuzaba
Létezik 7"-os win tab, de az még viccnek is gyenge.Hosszabb távú haszálathoz a 2GB ram és a 32 Gb tárhely szerintem alap.
A méretet saját magadnak kell kitapasztalni. Nekem például (hiába vagyok 192 centi), a 10 colos tablet már kényelmetlenül nagy volt, ezért maradtam a 8"-os méretnél.
Utána el kell dönteni, hogy milyen extrákat (gps, 5-8MP kamera, vinyós dokkoló, sim foglalat) szeretnél.
Ha a support fontos, akkor érdemes a nagy márkáknál (Asus, Lenovo, Toshiba, stb) maradni.Legvégül vagy legelőször: Tedd fel magadnak a kérdést: Valóban kell a tablet?

Tele van a net 1-2 hónap használat alatt megunt, eladó tabletekkel. -
Drachoo
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Windows update-et megnyitod és ott baloldalt a frissítési beállítások asszem.
-
Drachoo
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Én úgy állítottam be az update beállításánál, hogy az engedélyem nélkül ne telepíthessen semmit. Átnézem a listát és pipa ki a fentebb említett update elöl ha benne van. Utána pedig jobb egér rajta és elrejtem. Ha netán mégis feltelepül akkor sincs gond, letörlöm a feltelepített updatek közül.
-
Drachoo
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A kb3035583-as frissítése ne engedd feltelepülni. Ha megjelenik, jobb egér rajta és rejtsd el. Vigyázz legalább 2-szer próbálta telepíteni nálam.
Bocsánat a dupláért telefonról írtam.
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Itt mire gondoltál ? Próbáltam úgy beállítgatni a tabletet , h automatikusan ne frissítsen
ha kikapcsoltad az automata frissítést, úgy valószínűleg nem fog letöltődni, viszont így azért nem egészséges használni a gépet
-
Akron99
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem rég frissítettem én is 10-re. Ha a bug-októl eltekintek a Win 10 még akkor is kényelmetlenebbül használható tableten, mint a 8.1.
Jó néhány feature-t és gesture-t eltávolítottak (Winből és alkalmazásokból egyaránt), amitől szerintem pont kellemes és elegáns volt.
Mivel fejlesztők és az alkalmazások oldaláról a Win8.1 nem támogatott már nem térek vissza ahhoz a verzióhoz, pedig az tetszene jobban (tableten használva).
-
Arti1
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Sziasztok,
settlers 2 elfut windows-os tableten?
Köszönöm! -
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
a kiforrja magát az időben minimum félévet jelent
én hagytam a 10-est, mert ha nem is olyan jó, akkor is ez a jövő, az ms erre fókuszál elsősorbanha korbábban a win8-cal nem volt gondod, akkor tedd vissza
mivel már a 10-esre egyszer frissítettél, szerintem később bármikor újra megtehetedarra viszont figyelj, hogy a 8-ról majd mindenáron 10-re akar frissíteni és szó nélkül letöltheti a telepítőjét
tehát ezt a viselkedést ki kell majd írtanod -
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A másik gondom , hogy ha töltőn van a tablet készenléti állapotban , megnyomom a power gombot , erre sötéten kezd világítani a kijelző .
töltő nélkül is szokott ilyet csinálni, tele van vele az internet, win10 bug
ha van billentyűzet, akkor ctrl + alt + del-t kell nyomni, ha nincs akkor a tableten lévő win gomb + power gomb (de ez utóbbit még csak nem rég találtam, de nem próbáltam még ki) -
Joccc07
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Elvileg igen mivel a kulcsot regisztrálja a win 10-hez. De kérdezz meg egy okosabbat mert nem vagyok benne biztos.
-
Joccc07
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Meglehet, hogy bugok mert még nem az igazi. Gondolkodom én is azon, hogy a hétvégén visszatérek 8.1-re. Nálam olyan is előfordult, hogy a bejelentkező képernyő után nem jön be az asztal csak a feketeség.
-
arnd
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Normális...
Ez a hajtogatható bill kialakítás milyen? Le lehet venni a bilt a tokról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest