Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
davidj92
üzenetére
Még csak 2 napos tablet tulaj vagyok (Miix 2 8" - 64GB), nekem egyelőre nagyon bejövős. Foglalkoztatott a 10"-os megvételének a gondolata is (egy hete még volt az Edigitalnál akciósan 99.900-ért, de elfogyott). Végül is nekem túl nagy lett volna a mérete, illetve a fullHD kijelző miatt az asztali programok ikonjai kezelhetetlenül picik lettek volna. A 8"-os 1280x800-a is néha próbára teszi a szememet, illetve nehéz is azokat a pici ikonokat eltalálni ujjat (pl. programok bezárása).
Most már minden alkalmazásom fel van telepítve, a gép "be van lakva", de erre rá is ment 2 napom. Volt egy teljes rendszer-újratelepítésem is, mert elsőre angol nyelven sikerült aktiválnom az Office-t.
Kérdésedre a válasz: az Office 2013 része az árnak, fel is van telepítve a gépre, de neked kell aktiválnod a mellékelt regisztrációs kóddal. Hogy ne kövesd el azt a hibát mint én: Állítsd be az oprendszert, miután annak a nyelve már magyar, indítsd újra a gépet, és csak ezután aktiváld az Office-t, mert így magyar nyelven fog regisztrálódni.
Amúgy piszokul tetszik a kis gép, a mellékelt stylus is nagyon jól használható az asztali programok kezelésére. A képernyő-billentyűzetet már megszoktam, az asztali programok kezeléséhez meg egy BT-s egeret használgatok leginkább (a régi notimét). Őrület, de VPN-en a céges vállalatirányítási rendszerhez is hozzáférek, sőt - próbaképpen - még CAD-programot is telepítettem rá: nem kényelmes használni, de "végszükségben" alkalmazható.
szerk: nagyon hasznos a 8"-os beépített GPS-e, az Áruházból letölthető Here Maps térképekkel offline navigációt is tud!
szerk2: Megint van 10"-os jó áron!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- iPad gen 7
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest