Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem, szélesebb. A gép maga 22cm a rapoo meg 28cm széles. Szerintem 10"-os -hoz ideálisabb lenne ez a szélesség, talán még egy tok-ba is bel lehetne "sufnituningolni", de 8" esetében ez kizárt. Ráadásul nem is érdemes. Én se azért vettem hogy úton-útfélen használjam, csak otthonra van, oda meg több mint tökéletes.
Billentyűzetes tokot találhatsz a neten, de azok 90%-a el van fuserálva. Vagy US kiosztás, vagy találsz rajta magyar gombokat is, de máshol, vagy a billentyűk mérete "nyomott". 10"-os táblához könnyebb rendes billerres tokot találni, már ezt is tudom

(#646) cinkoxid: Ez kicsit durva. Nálam úgy 2 hét után az elhasználódás 4,5% a BatteryBar szerint (ami szintén soknak tűnik, hisz ilyen ütemben 1 évet se bír ki). Ennek ellenére úgy tapasztalom hogy tovább bírja szusszal mint amikor megvettem.
Hőmérséklet tekintetében meg nálam akkor melegedik nagyon, ha töltöm. Nem forró, nem zavaró, de érezhetően melegebb a gép. Játék után is persze jelen van ez a dolog, de talán nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest