Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
LOL, pontosan mit is cáfol ez a komment abból, amit leírtam? PH-s nagyszakértő úr megaszonta, hogy nem lesz 4 GB-os tablet, mert úgyistúldrágalenne, és akkor máris annyi a szegmensnek?!? Ezt elfogadja a bíróság is? Ehhh...
Másrészt mint fentebb írtam, én már azzal is kiegyeznék, ha a T100-zal megegyező paraméterekkel (gy.k. 2 GB memóriával), csak jobb minőségben kivitelezett versenyzők lennének (lesznek is).
Ez a kategória (windows-os tabletek) jelentős bővülés előtt áll. Eddig azért nem fedtek le több réteget, mert nem térült volna meg: aki mindenképp ilyet akart, választott abból amit kínáltak; aki meg inkább más platform felé kacsingatott, azt a nagyobb kínálat sem győzte volna meg. Eddig...
Persze már az előző (jóval gagyibb) Atomra, no meg Y-os i3-i5 procikra is épült jó pár versenyző: [link]
Ergo a skálázódás (ahogy az árakat elnézem) eddig is megvolt valamilyen szinten. Nem gondolnám, hogy a win-es tabletek piaci részesedésének bővülésével, az egyre életképesebb procik eljövetelével, az Intel akcióival stb. ne bővülne a kínálat. Persze lehet hogy én látom rosszul... Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs