- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
-
parandroid
félisten
Nem cáfol semmit, egy lehetséges magyarázatot ad arra a jelenségre, ami miatt egy bizonyos réteg - jelesül itt éppen személyesen te - nem talál kedvére való példányt a jelenlegi kínálatból.
A továbbiakban mindenesetre személy szerint jobban örülnék neki, ha a piaci szereplőket zaklatnád az igényeiddel, biztosan szívesen vesznek minden visszajelzést - nem mintha én személy szerint ne vállalnám fel a kedvedért, hogy az én hibám ez az egész, felőlem azt is rám foghatod, hogy a föld miattam gömbölyű, elfér a vállamon a dolog, de ezzel a személyeskedésbe hajló arroganciával nem leszel a barátom, ha nem baj.
Hosszú távon nyilván többé-kevésbé igazad lesz, különösen, ha tényleg ideérnek egyszer majd a noname kínai versenyzők is, náluk nagy hagyománya van az erős hardver - nulla support - alacsony ár hármassal fémjelzett piaci tevékenységnek, és előbb-utóbb valószínűleg lépéskényszerbe hozzák a nagyobb piaci szereplőket is, de nem tartanám addig vissza a lélegzetem, amíg bekövetkezik a fordulat.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest