Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy aki számol az biztosra mondja, hogy az 1GB ram édes kevés, aki meg használja az azt mondja, hogy elégséges. Nyilvánvaló, hogy az elégnél felmerül a kérdés, hogy mire... hétköznapi használatra, net, skype, office, hasonlók. Utóbbiba tartozom én is. Szóval mi értelme van bizton állítani ezt úgy, hogy nincs birtokodban olyan win tablet, amiben 1GB ram van? Azt nem értem, hogy mi értelme van számolgatni? Használtam számos androidos boxot/sticket, RK3066/512MB-tól kezdve RK3188/2GB itt szálltam ki (s valszeg beszállok majd a meegopad-al), volt nálam számos tablet, mtk-tól kezdve aml-en át rk-ig többféle, 2 magos, 4 magos. ismeretlen s már ismert kínai gyártóktól, egyik tabletet sem éreztem annyira gördülékenynek, mint a kingsing w8-at, a maga szerény 1GB ramjával. Persze, nem játékra lett véve (igaz, gyak. kísérletből lett véve, úgy ahogy előtte az androidos tabletek is, azok előbb, utóbb eladósorba kerültek, Kingsinget valszeg egy darabig megtartom), persze nem fut egyszerre ezer dolog, de az, hogy nem akad meg semmi, minden azonnal történik, ez nekem teljesen új élmény az olcsó tabletek világában, tény, hogy messze nem elégít ki minden igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest