Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asus VivoTab 8, amihez egy nagyon jó kis toll jár, viszont az égvilágért sem lehet elővarázsolni belőle azt, hogy egy random szövegbevitelnél én tollal írhassak, utána meg megjelenik a gépelt szöveg több-kevesebb sikerrel. A Windows 7-en be tudtam állítani (anno egy Pavilion tx1000-el
), a Windows Mobile 6 is tudta ezt magyar karakterekkel együtt, viszont itt fogalmam sincs, hogy hogy lehetne megoldani. Gyakorlatilag ilyen célból lett vásárolva (terepre, exel táblázatba jegyzetelésre + kiváltani a papír alapú határidőnaplót, ahova szintén elég a kézírás) de sajnos nem találom sehol ezt a lehetőséget.Szóval mit kell hol beállítani, (egyáltalán be lehet-e). Ha nem, akkor milyen megoldás van rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Synology NAS
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a Windows Mobile 6 is tudta ezt magyar karakterekkel együtt, viszont itt fogalmam sincs, hogy hogy lehetne megoldani. Gyakorlatilag ilyen célból lett vásárolva (terepre, exel táblázatba jegyzetelésre + kiváltani a papír alapú határidőnaplót, ahova szintén elég a kézírás) de sajnos nem találom sehol ezt a lehetőséget.