- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Sk8erPeter #25404 üzenetére
Igen, ez jó ötletnek tűnt, és odáig tényleg működik, hogy az újratelepítés után működik a parancs, le is szed egy csomó mindent, majd újraindít, de aztán is van WMP11. És ezután már megint csak a hibaüzenetet adja a parancs újbóli futtatására...
Amúgy a VLC helyett nekem a KMPlayer a kedvencem, de szeretem, ha több lejátszó is van a gépemen, amiket már megszoktam.Steelmanus: Most nem teljesen értem, azt mondod, hogy próbáljak meg leszedni minden olyan komponenst, ami elvileg a WMP11-hez tartozik? Tehát az SDK-t, a Format cuccot meg a frissítéseket? Egyébként elkezdtem, csak írt egy hosszú listát, hogy ilyen meg olyan programok futtatása során problémák léphetnek majd fel, ha folytatom. És sok programot említett...
Amúgy rád egyáltalán nem voltam mérges, csak előtted írt valaki egy teljesen haszontalan, pusztán okoskodó választ. Igazából a leginkább az idegesít, hogy a Microsoft mégis hogyan gondolja, hogy a frissítéseinek törlését ennyire nem akarja engedni. És azért hadd használjon már az ember 10-es lejátszót a 11-es helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest