Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Sk8erPeter #25404 üzenetére
Igen, ez jó ötletnek tűnt, és odáig tényleg működik, hogy az újratelepítés után működik a parancs, le is szed egy csomó mindent, majd újraindít, de aztán is van WMP11. És ezután már megint csak a hibaüzenetet adja a parancs újbóli futtatására...
Amúgy a VLC helyett nekem a KMPlayer a kedvencem, de szeretem, ha több lejátszó is van a gépemen, amiket már megszoktam.Steelmanus: Most nem teljesen értem, azt mondod, hogy próbáljak meg leszedni minden olyan komponenst, ami elvileg a WMP11-hez tartozik? Tehát az SDK-t, a Format cuccot meg a frissítéseket? Egyébként elkezdtem, csak írt egy hosszú listát, hogy ilyen meg olyan programok futtatása során problémák léphetnek majd fel, ha folytatom. És sok programot említett...
Amúgy rád egyáltalán nem voltam mérges, csak előtted írt valaki egy teljesen haszontalan, pusztán okoskodó választ. Igazából a leginkább az idegesít, hogy a Microsoft mégis hogyan gondolja, hogy a frissítéseinek törlését ennyire nem akarja engedni. És azért hadd használjon már az ember 10-es lejátszót a 11-es helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest