Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
sziasztok!
xp-t egy új gépre fel lehet tenni minden gond nélkül?valahol úgy hallottam,hogy sokszor nem ismer fel egyes hardverelemet.(pl hdd).
-
troller
senior tag
válasz finest #21593 üzenetére
BIOS frissítéssel kezdtem (a legújabbat szedtem le), mert alapból valami nagyon régi BIOS volt a lapon, és azzal totál instabil volt a gép még alapon is. Le lehet tiltani a BIOS-ban egy magot? Nem láttam még ilyen lehetőséget egy lapnál se.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
betyarr
veterán
még nincs meg a konfig,csak tudakolózok előre,hogy mik az alternatívák.
a régi konfigomba a hdd-nek tuti nem volt külön drivere (legalábbis nem kaptam hozzá.ezért néztem nagyot mikor mondtad).
valahol olvastam,hogy az újfajta hdd-nél a biosban is kell valamit állítani (ahhoz meg nem nagyon értek),hogy az xp felismerje...ez télleg így van?
nagyon nem szeretnék vistára váltani
-
lesaux
veterán
Lehet, hogy láma kérdés, de hogy tudom egy fájltípus ikonját megváltoztatni?
Ott, ahol a Speciális gombnak lennie kéne (Mappa beállításai / Fájltípusok), csak egy Visszaállítás gomb van. A többi kiterjesztésnél persze ott a Speciális gomb, csak itt nincs, ahol kéne. -
Memphysto
tag
Köszi az együttérző hozzászólásokat
A Crtl+P legalább működik kár hogy nincs nyomtatóm.[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz betyarr #21607 üzenetére
A SATA-s HDD-kel volt régebben probléma, floppy-ról kellett a megfelelő driverrel etetni az XP installját. Újabban a BIOS-ban is lehet valami "ACPI" vagy "AHCI"-vel.
Állítólag ha a WinXP install. CD-jét az SP3-al meghekkelted, akkor is simán megy az install.valahol olvastam,hogy az újfajta hdd-nél a biosban is kell valamit állítani (ahhoz meg nem nagyon értek),hogy az xp felismerje...ez télleg így van?
mezis
-
titán
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni. XP SP3 van fent és a készenlét nincs engedélyezve, ennek ellenére 10-15 perc múlva (nem mértem soha), ha nincs piszkálva a gép, lazán készenlétbe helyezi magát. Ezt én nem szeretném, hogy lehet teljesen kilőni, hogy soha ne tegye magát zárójelbe?
[ Szerkesztve ]
-
lacoka007
tag
Üdvözletem szeretném törölni a DeviceDesc Spy Emergency driver bejegyzést de azt írja ki, hogy nem lehet az összes bejegyzést törölni. Hogyan törölhető? Előre is köszi a segitséget
[ Szerkesztve ]
Ha rövid a karod, akkor dobd el a francba!
-
akaido
addikt
-
jozsef11
tag
Sziasztok!
A következő a problémám vistáról akarok átálni xp-re. Satás vinyót vettem közbe és telepítésnél az xp nem látja a vinyót! Mit kellene tegyek ,hogy elinduljon a telepítés céges az xp sp1-es ha jól tudom. Nincs lehetőségem ennél újabbat felraknom mert csak ezzel tudok elszámolni ha ellenőrzés van. Előre is köszönöm a segítséget. -
KRi2
aktív tag
Hogyan tudok winXP-ben egy ablakot nagyobbra állítani mint az asztalom felbontása?
||| | || ||||| | ||| ||
-
localhost
Közösségépítő
válasz Memphysto #21631 üzenetére
Szoktam mondani: a format c: olyan módszer, mintha valaki csak azért mert van néhány mostalan edény a konyhában, ledózeroltatná az egész házat mososgatás helyett.
Ostobaság!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Konvertálnom kellene word-ből pdf-et, eddig ment is de most "eltünt" az a 3 ikon, amivel lehetett...
Néztem az excellt, abban benne van.
1. levettem acrobat-ot, levettem office-t
2. feltettem mind a 2-t újraCsak nincs benne a word-ben továbbra sem...
Az excell-ben a Eszköztár beállításai/Gombok hozzáadása/Eszköztárak/PDFMaker be van kapcsolva DE a word-ben nem is találok ilyen eszköztárt?!
Tud valaki segíteni?
Köszönöm:
- Alex -
-
sekli
addikt
meg lehet valahogy oldani, hogy egy xp-s gépen lévő particiót az xp alól ne (vagy csak jelszóval) lehessen elérni, de egy másik (Vistás) gép hálózaton elérje...?
-
Memphysto
tag
válasz localhost #21635 üzenetére
Van benne valami.
Az a baj hogy nemnagyon vágom ezt a windows-t és nemcsak ennyi baja volt szegénykémnek.
Hibernálásból kegyetlen lassan jött vissz, leállítás is több perc volt, pedig nem egy rosz vason fut.+Ma már össszevissza fagyott is.
volt ezelőtt már windóz javítása , telepítése a filerendszer meghagyásával, és nem.De most jó.
Amúgy milyen károsodást okozhat a formatálás?a hardverben?
-
akaido
addikt
válasz Memphysto #21638 üzenetére
A hardverben nem okoz károsodást, csak a rajta tárolt adatokban, ugyanis azok elvesződnek.
A formázás újra kialakítja sávok-szektorok rendszert, amelyben stadionszerűen helyezkednek el és "szurkolnak" a bitek.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
(jan)
őstag
Sziasztok! tiszteletem mindenkinek!
A következő a problémám:
Adott egy laptop hibás (crc) s optikai meghajtóval amire windows xp- op rendszert szeretnék telepíteni
usb- röl gondoltam vagy úgy hogy átrakom a laptop vinyót a gépemben....
valahogy az usb jobban szimpatikus csak fogalmam sincs hogyan kell egy xp isobol usb-set fabrikálni
vagy ha fel lehet valami módon másolni vinyóra ugy hogy onnan települjön talán az lenne a legjobb megoldás...
tehát tök tanácstalan vagyok, és gondoltam ti tudtok nekem segiteni...
előre is kösz!
üdv: Jann-Chee
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Stirbi
addikt
VALAKI ERRE: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- alza vélemények - tapasztalatok