Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
na, én is áttanulmányoztam ezt a tuning-windózt.lehet, hogy sokaknak bejön, de spec nekem nem.
nem vagyok egy HC tuningoló, de gyakran próbálgatok drivereket és progikat, ilyenkor jól jön egy üres xp gyorsan (ghost).
másik dolog: mivel a hardverkonfigom sacc-kb állandó, dvd-rw-n van a két image (egy üres windóz és egy másik, amire kipróbált driverek és progik vannak téve). mivel fősulis vagyok, ráadásul infós, minden félévben más szoftverek másznak fel a gépre a tananyagtól függően. ha egyik félévben pl. C kell, a másikban Java, akkor nem szeressem a pl. Java laza kis párszáz megás telepítését a minimálisra redukált rendszervinyómon tartani (persze máshova nem szeret menni). nekem az az alapelvem, hogy minél kevesebb a cucc a rendszervinyón, annál jobb.
meglepő de a minimumra installált XP ghost image belefér a 700 megába, míg a win2000 nem
harmadik. a windóz mindig akkor csinálja össze magát, mikor a legnagyobb szükség lenne a gépre. nemtom ez a varázs-telepítő meg tudja-e csinálni a ghost helyreállítás 10 perces szintidejét
negyedik: ashampoo magical defrag (ez itt a reklám helye). el sem hittem h mennyit gyorsított a win működésén (nem a rendszervinyó a fő célterülete, mielőtt vki azt mondaná, h ''akkor minek a ghost image'').
nemtom a Symantec köreiben mi történt, de isteni ötlet volt kiadni a 8.2-es ghostot
remélem nem írtam túl sok hülyeséget, ez a véleményem és a módszerem erre a dologra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi