Aktív témák

• DeltaPower

addikt

na, én is áttanulmányoztam ezt a tuning-windózt.lehet, hogy sokaknak bejön, de spec nekem nem.
    nem vagyok egy HC tuningoló, de gyakran próbálgatok drivereket és progikat, ilyenkor jól jön egy üres xp gyorsan (ghost).
    másik dolog: mivel a hardverkonfigom sacc-kb állandó, dvd-rw-n van a két image (egy üres windóz és egy másik, amire kipróbált driverek és progik vannak téve). mivel fősulis vagyok, ráadásul infós, minden félévben más szoftverek másznak fel a gépre a tananyagtól függően. ha egyik félévben pl. C kell, a másikban Java, akkor nem szeressem a pl. Java laza kis párszáz megás telepítését a minimálisra redukált rendszervinyómon tartani (persze máshova nem szeret menni). nekem az az alapelvem, hogy minél kevesebb a cucc a rendszervinyón, annál jobb.
    meglepő de a minimumra installált XP ghost image belefér a 700 megába, míg a win2000 nem
    harmadik. a windóz mindig akkor csinálja össze magát, mikor a legnagyobb szükség lenne a gépre. nemtom ez a varázs-telepítő meg tudja-e csinálni a ghost helyreállítás 10 perces szintidejét
    negyedik: ashampoo magical defrag (ez itt a reklám helye). el sem hittem h mennyit gyorsított a win működésén (nem a rendszervinyó a fő célterülete, mielőtt vki azt mondaná, h ''akkor minek a ghost image'').

nemtom a Symantec köreiben mi történt, de isteni ötlet volt kiadni a 8.2-es ghostot

remélem nem írtam túl sok hülyeséget, ez a véleményem és a módszerem erre a dologra.

[Szerkesztve]

Aktív témák