Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel szenvedek egy ideje már. A helyi bejelentkezés jogot megadva a serveren kéri a jelszóváltoztatást, de távoli asztalon ez fogad. Távoli asztal bejelentkezési jogokat megkapta a felhasználó, és ha nem kell jelszót változtatni akkor be jelentkezhet. Van valaki aki tud tanácsot adni, mit kapcsolja be stb. mert már mindent próbáltam..szerintem -
klaca1978
aktív tag
Közben azt kiderítettem, hogy ha az AD-t feltelepítem, és létrehozom a xxy.local tartományt, akkor megszűnik a munkacsoport és csak ez lesz. Szerintem ott is gond lehet, hogy az elején új erdő-új tartományt hoztam létre, mivel teljesen szűz volt a server, nem tudom ebben még bizonytalan vagyok. Lát minden-mindent ezzel nincs gong
-
klaca1978
aktív tag
Másik számítógépről is be tudnak lépni, ha fix a jelszó tehát nem kell változtatni, de ha első alkalommal meg kell változtatniuk a jelszavukat, elfogadja a jelszót, de nem kéri, hogy adjon meg újat, hanem írja, hogy valóban meg kell változtatni, de ezt a rendszergazda tudja.
De konzolos belépésnél miután elfogadja az régi jelszót, utána kéri, hogy adja meg az újat. -
klaca1978
aktív tag
Hali! igaz ez 2012-es fórum, de a 2008-as az halott ill,nem nagy lehet különbség 2008 és a problémám kapcsán.
Csak annyi, hogy az új felhasználónál " jelszóváltoztatás kell a köv. bejelentkezésnél a felhasználó részéről" aktív, és amikor távoli asztalon keresztül csatlakozik a felhasználó azt az hibaüzenetet kapja, hogy meg kell változtatni a jelszót, de ebben csak a rendszergazda segíthet. A server gépnél ott nincs ilyen gond ott feljön az ablak, új jelszó beír és ok, De nem ülhet le személyesen minden egyes felh. a server szobába
ezt megcsinálni, a terminál gépeken kellene távoli asztalon
Valaki tud segíteni? Szerintem valami egyszerű beállítási protokol, de nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sziasztok!
ezt megcsinálni, a terminál gépeken kellene távoli asztalon