- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz
VeryByte #581 üzenetére
A VLAN-ok száma még nem szentírás és változhat. Már szétgugliztam az agyam de nem találtam meg a megoldást. Szerintem csak valamivel nagyon nem vagyok tisztában a hitelesítés környékén azért nem megy. HA sikerülne a hitelesítés utána már lehetne szórakozni a policykkel így viszont nem tudok.
A lényeg hogy a belső hálóhoz csak hitelesített kliens férjen hozzá és egyszerű legyen kezelni. Ugye most MAC hitelesítés van de mint írtam az parasztvakítás mert fixip esetén simán fel tud lépni, no meg minden egyes gépet rögzítenem kell a radiuson ami pöcsölős, pláne a vendég gépek esetén. Ezért ez is meg lenne oldva egy guest vlan-nal. De amíg itt a DHCP-n nem jutok túl a hitelesítésen addig nincs értelme 802.1x-el foglalkoznom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest