- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz
VeryByte
üzenetére
A VLAN-ok száma még nem szentírás és változhat. Már szétgugliztam az agyam de nem találtam meg a megoldást. Szerintem csak valamivel nagyon nem vagyok tisztában a hitelesítés környékén azért nem megy. HA sikerülne a hitelesítés utána már lehetne szórakozni a policykkel így viszont nem tudok.
A lényeg hogy a belső hálóhoz csak hitelesített kliens férjen hozzá és egyszerű legyen kezelni. Ugye most MAC hitelesítés van de mint írtam az parasztvakítás mert fixip esetén simán fel tud lépni, no meg minden egyes gépet rögzítenem kell a radiuson ami pöcsölős, pláne a vendég gépek esetén. Ezért ez is meg lenne oldva egy guest vlan-nal. De amíg itt a DHCP-n nem jutok túl a hitelesítésen addig nincs értelme 802.1x-el foglalkoznom
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest