Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz
VeryByte
üzenetére
A VLAN-ok száma még nem szentírás és változhat. Már szétgugliztam az agyam de nem találtam meg a megoldást. Szerintem csak valamivel nagyon nem vagyok tisztában a hitelesítés környékén azért nem megy. HA sikerülne a hitelesítés utána már lehetne szórakozni a policykkel így viszont nem tudok.
A lényeg hogy a belső hálóhoz csak hitelesített kliens férjen hozzá és egyszerű legyen kezelni. Ugye most MAC hitelesítés van de mint írtam az parasztvakítás mert fixip esetén simán fel tud lépni, no meg minden egyes gépet rögzítenem kell a radiuson ami pöcsölős, pláne a vendég gépek esetén. Ezért ez is meg lenne oldva egy guest vlan-nal. De amíg itt a DHCP-n nem jutok túl a hitelesítésen addig nincs értelme 802.1x-el foglalkoznom
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő