- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz
VeryByte
üzenetére
A VLAN-ok száma még nem szentírás és változhat. Már szétgugliztam az agyam de nem találtam meg a megoldást. Szerintem csak valamivel nagyon nem vagyok tisztában a hitelesítés környékén azért nem megy. HA sikerülne a hitelesítés utána már lehetne szórakozni a policykkel így viszont nem tudok.
A lényeg hogy a belső hálóhoz csak hitelesített kliens férjen hozzá és egyszerű legyen kezelni. Ugye most MAC hitelesítés van de mint írtam az parasztvakítás mert fixip esetén simán fel tud lépni, no meg minden egyes gépet rögzítenem kell a radiuson ami pöcsölős, pláne a vendég gépek esetén. Ezért ez is meg lenne oldva egy guest vlan-nal. De amíg itt a DHCP-n nem jutok túl a hitelesítésen addig nincs értelme 802.1x-el foglalkoznom
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest