- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz
VeryByte #581 üzenetére
A VLAN-ok száma még nem szentírás és változhat. Már szétgugliztam az agyam de nem találtam meg a megoldást. Szerintem csak valamivel nagyon nem vagyok tisztában a hitelesítés környékén azért nem megy. HA sikerülne a hitelesítés utána már lehetne szórakozni a policykkel így viszont nem tudok.
A lényeg hogy a belső hálóhoz csak hitelesített kliens férjen hozzá és egyszerű legyen kezelni. Ugye most MAC hitelesítés van de mint írtam az parasztvakítás mert fixip esetén simán fel tud lépni, no meg minden egyes gépet rögzítenem kell a radiuson ami pöcsölős, pláne a vendég gépek esetén. Ezért ez is meg lenne oldva egy guest vlan-nal. De amíg itt a DHCP-n nem jutok túl a hitelesítésen addig nincs értelme 802.1x-el foglalkoznom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest