Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Belefutottam egy olyan problémába amire már egy ideje nem találom a megoldást sajnos, hátha találkoztatok már ezzel a problémával ti is Server 2012nél.
Elkezdtek a Userek panaszkodni, hogy lassan tudnak dolgozni (serveres könyvelés illetve ÁNYK meg minden van de ez mind1 is most) ránéztem a feladatkezelőben és 99-100% használt RAM volt viszont ott nem írt semmit ami okot adna a RAM használatra (erőforrás-figyelőben valamint Teljesítmény-figyelőben szintén semmi).
Ránéztem "RamMap" progival és és a "Mapped File" ugrott fel 5GB főlé (8G van a serverben), a process explorer is csak annyit ír, hogy a "Physical Memory" résznél a "Cache WS" ami nagyon megnőtt, de nem tudok rájönni hogy mi lehet ez.Majd egyszercsak eltűnik minden előjel nélkül és Kb 2-3 hetente jön elő, néztem a kliensgépeket is hogy közben mi fut rajtuk közben (probáltam resizni illetve teljesen ki is lőni őket) de semmi kirívó nincs amit eddig ne használtak volna.
Találkoztatok már ilyennel esetleg?

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs