- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Belefutottam egy olyan problémába amire már egy ideje nem találom a megoldást sajnos, hátha találkoztatok már ezzel a problémával ti is Server 2012nél.
Elkezdtek a Userek panaszkodni, hogy lassan tudnak dolgozni (serveres könyvelés illetve ÁNYK meg minden van de ez mind1 is most) ránéztem a feladatkezelőben és 99-100% használt RAM volt viszont ott nem írt semmit ami okot adna a RAM használatra (erőforrás-figyelőben valamint Teljesítmény-figyelőben szintén semmi).
Ránéztem "RamMap" progival és és a "Mapped File" ugrott fel 5GB főlé (8G van a serverben), a process explorer is csak annyit ír, hogy a "Physical Memory" résznél a "Cache WS" ami nagyon megnőtt, de nem tudok rájönni hogy mi lehet ez.Majd egyszercsak eltűnik minden előjel nélkül és Kb 2-3 hetente jön elő, néztem a kliensgépeket is hogy közben mi fut rajtuk közben (probáltam resizni illetve teljesen ki is lőni őket) de semmi kirívó nincs amit eddig ne használtak volna.
Találkoztatok már ilyennel esetleg?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest