- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steph88
csendes tag
Köszi, majd erre is ránézek mit tud. Most egy kis időre jegeltem a témát de úgy is nemsokára elő fog jönni megint
Most másik problémával küzdök, ami olyan egyszerűnek tűnik mégse tudok ezen se átvergődni. Hátha tudtok segíteni mert google-n már nem tudom hogy keressek rá és nem találok értékelhető választ.
Tegyük fel, van egy darab domain, egy darab forest és kész. Viszont több domain controller. És én azt hogy tudom elérni, hogy mondjuk az egyik domain controller-hez x csoportnak legyen admin jogosultsága, másik dc-hez y csoportnak? A kliens gépekkel semmi gond, hogy group policyban beledobom a local admin group tagjaként x vagy y csoportot. De akárhogy nézem, dc-ken nincs lokális csoport. Vagyis van de az egész domain lokális csoportja. Vagyis ha a domain "built in administrators" csoportba beledobom x csoportot, akkor az minden dc-n admin lesz. De én azt akarom csak, hogy dc1 -en x csoport legyen admin, dc2-n meg y csoport. Remélem érthető
Tudom, hogy meg lehet valahogy oldani, csak a mikéntjére nem tudok rájönni
Ha tudtok segíteni, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest