Új hozzászólás Aktív témák

• Steph88

csendes tag

Köszi, majd erre is ránézek mit tud. Most egy kis időre jegeltem a témát de úgy is nemsokára elő fog jönni megint :D

Most másik problémával küzdök, ami olyan egyszerűnek tűnik mégse tudok ezen se átvergődni. Hátha tudtok segíteni mert google-n már nem tudom hogy keressek rá és nem találok értékelhető választ.

Tegyük fel, van egy darab domain, egy darab forest és kész. Viszont több domain controller. És én azt hogy tudom elérni, hogy mondjuk az egyik domain controller-hez x csoportnak legyen admin jogosultsága, másik dc-hez y csoportnak? A kliens gépekkel semmi gond, hogy group policyban beledobom a local admin group tagjaként x vagy y csoportot. De akárhogy nézem, dc-ken nincs lokális csoport. Vagyis van de az egész domain lokális csoportja. Vagyis ha a domain "built in administrators" csoportba beledobom x csoportot, akkor az minden dc-n admin lesz. De én azt akarom csak, hogy dc1 -en x csoport legyen admin, dc2-n meg y csoport. Remélem érthető :D

Tudom, hogy meg lehet valahogy oldani, csak a mikéntjére nem tudok rájönni :D Ha tudtok segíteni, megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés