Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz #03372544 #53547 üzenetére
miért? androidnál mi az, ami "kötelező"? van egy alap (de tényleg nagyon alap) hardveres követelmény, de szenzorok meglétére nem hiszem, hogy kiterjed
(#53549) kolosanyi! ugyan
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
hülyegyerek
addikt
válasz #03372544 #53547 üzenetére
Szabvány, mint a droidnál ? Ez nagyon LOL
Pont a wp-nél kötött a hardver a rendszer stabilitása miatt (bár egyre jobban lazítanak a megkötéseken). Az, hogy kisebb dolgok, mint pl. az iránytű, vagy a közelségérzékelő ki van hagyva, csak gazdasági okokból történnek. Mondjuk attól még tényleg baromi zavaró.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz #03372544 #53602 üzenetére
Az az újabb négymagos processzor kicsit gyengébb, mint a 925-é. Gyanítom, hogy kamerában is gyengébb lesz, plusz csak szoftveres gombjai vannak, nincs glance, nincs kameragomb.
Ellenben kicsit nagyobb a kijelző és az akksi, bővíthető sd kártyával, valamint a 730 két simet fogad.
Kinek mi a fontosabb.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Kbali
nagyúr
válasz #03372544 #55535 üzenetére
Na látod, ez a különbség - az sp annak idején bőven annyiért nyitott, mint most a 830. Nincs deklarált frissítési/támogatási ciklus a nem Nexus készülékek esetén. Csak a készülékgyártón múlik, hogy meddig van support. Saját tapasztalatom, hogy max. 1 főverzió (jó esetben).
-
Lall
veterán
válasz #03372544 #55683 üzenetére
Flagshipnek épp flagshipek, de csak WP-n belül! Ha megnézed más gyártók ezen modelljeit, jobbak a specifikációk. Tudom, ilyenkor jön a "WP-nek nem kell több" duma. Régen én is hangoztattam, de be kell látni, csak így lehet felvenni a versenyt a többi nagy céggel. És ha van egy zázlóshajód, mint pl a 930, abból nem hagysz ki egy olyan fícsört, mint a Glance. Meg lehet ideológizálni, én is elégedetten használom anélkül, de a ziccereket kár kihagyni. Nembeszélve arról, hogy a 1520 és 930-nak is milyen nagy "bulit" csináltak. Kb. csak az tudta, hogy megjelent, aki ilyen szakportálokat olvas. Mindeközben a csapból is i6 és Samsung S5 bejelentés folyt. Össze kéne kapni magukat jövőre a W10-el és elindulni egy egyenes úton, nem ide-oda kapkodni.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
confuser
senior tag
válasz #03372544 #55909 üzenetére
Na meg a clearblack, wireless töltés és NFC. Ezek kombinálva az erősebb CPU-val, GPU-val és felbontással szerintem megérik a különbözetet. Itt tenném hozzá, hogy a különbözet kisebb, mint gondoljátok, mert a 110€ adók nélküli ár! 45k-ra tippelem a hazai kezdőárat, ami jelen állás szerint ~25k differencia.
-
-
MrCsiT
addikt
válasz #03372544 #66757 üzenetére
Kipróbáltam a két oldalt 830-on, és nem kellett a görgetéssel várnom, bár 3G-n a képek egy részére várnom kellett, hogy betöltődjön.
MÁS: az miért lehet, hogy gyári IE-vel a gdr2-es 830-on asztali nézetben nem tudok a prohardverre üzenetet írni, mert folyamatosan visszakapom a jelszóbekérő ablakot?? Iszonyú idegesítő.
..most próbálom, a szerkesztés már megy asztali nézettel is.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest