Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
akasp
senior tag
ú nekem iylen akkor vot, amikor kidobott, amikor felraktam a desktop sidebar-t és onnan nézegettem a felhasználókat.
ja, a sidebarral egy kérdés: nekem ugy van beállítva, hogy megjegyez mindent, de win inditasakor nem jelentkezik be automatikusan. ésakkor amikor sidebarral próbálok rákattintani a ''klikk here to sign in'' feliratra, akkor nem akar bejelentkezni, csak parasztosan, a live-ből lehet. megoldás? (nem akarok automat. bejelentkezést!!) -
Tosee
őstag
Hali!
Mi a különbség a két progi között?
MSN messenger
MSN live messenger
Nekem most a live 8.1 van fent, de szerintem egy kicsit instabil. Vanúgy, hogy gondol egyet és ledob, és jelentkezhetek vissza. A partnerek képeit sem tárolja rendesen nem mindegyiknél jeleníti meg. Ha jól emlékszem a sima MSN-nél nem volt ilyen gond...
[Szerkesztve] -
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
A Live Messenger előtt (bármelyik MSN Messenger verziónál), ha jobb alsó sarokban lévő ikonra rámentem, ott jobb klikk, és azonnali üzenet küldésére mentem, akkor csak az online embereket mutatta, most viszont az összeset, hogy lehetne beállítani, hogy ott csak az online embereket mutassa. Köszi. -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Mostanában a messengerem elég sokszor lefagy magától. Beszélgetek és egyszerűen megfagy. Másnak is van ilyen vagy csak az enyém szar? Van erre valami megoldás?
Más:
Windows Live Spaces -emet akartam testreszabni és képet feltenni magamról a profilhoz. Már vagy ötször megpróbáltam a kép feltöltését ,de állandóan RunTime Error -ral elküld a fenébe. Szerintetek ezzel mit lehet kezdeni? Mi baja van?
-
sekli
addikt
másnak is van ilyen bug, hogy felmegyek a beszélgetés elejére, és a lefelé nyíllal a görgetősáv alján elkezdek lefelé menni (soronként ugrál) majd amikor felér egy szmályli, akkor az továbbmegy az eszköztárra, a menüsorra és a címsorra is...

-
Integra
titán
épp csinálom faternak a livehoz az azonosítót, megyek, klikk get new account.
bejön a magyar weboldal, klikk, szerezze be ingyenesen
erre valami cseh vagy szlovák oldalra tobbít..
LOL -
Integra
titán
hát ez a sharing folder is egy mekkora szar..
idióták
ahelyett hogy inkább végre normális file transfer protocolt csinálnának resume-mal, mint az icq-ban, nem, ehelyett tákoltak egy szánalmas és használhatatlan és idegesítő fícsőrt, bravo..
ráadásul ha csinálsz egy foldert és már letöltötte magának, és te letörlöd a sajátodból, ez a szar minden alkalommal suttyomban újra berakja oda a filet. LOL... -
törölt tag
aaah, nem megy, sot az e-buddy sem muxik, cska a meebo....
de hat az meg nagyon fapados, teljes kepernyoben meg nem szeretnek msnezni
szoval a kapcsolattesztelesnel a portoknal bukik el a teszt, a proxy cimet nem teljes 100% sikerult kideriteni...
kerestem egy progit is, amivel az otthoni gepem elerem webes feluleten keresztul, de az sem mukodott...
-
MarKoo
addikt
Találkozott már valaki ezzel a hibával? [link]
Angol Windows, magyar Live, de az angollal se volt jó. Eddig a 7.5-ös MSN-nel semmi gond nem volt. Eléggé zavaró tud lenni.
A nevemet és az aláírásomat kell nézni. Az ékezetes betűket átalakítja. -
sekli
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
azt hittem, hogy nincs minden oldal tiltva, csak vannak tiltott oldalak..., akkor mi megy? csak ímél?
-
djtörök
senior tag
Felraktam a WLM 8.1et és a vele kompatibilis mesenger plus-t.
először renesen működött, de ujraindítás után nem tölti be a plus-t.
Akárhányszor telepíthetem, következő újraindítás után nem fog menni
Van valaknek valami ötlete hogy ez mivel orvosolható? -
törölt tag
sziasztok, segitsegre lenne szuksegem

aki multi kornyezetben dolgozik, nyilvan tudja, hogy minden erdekes dolog, ami erdekelhetne az embert, le van tiltva...
nem csak a weboldalak, a programok is...
szoval a live msn sem mukodik
kerdesem: hogy lehet ezt kijatszani? -
sekli
addikt
Mitől van néha az, hogy látom, hogy valaki online, írok neki, majd csak kb két perc mulva dobja vissza, hogy nem tudta kelüldeni, mert a partner offline... elvileg nem 2sec-en belül elmegy az üzenet? Ez hol bolyong két percig?

-
Dictator^
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
talán az #1869 -es hszba megnézed a linket akkor megtudod

-
Dictator^
veterán
nagyon világos szine szinte vakit, a 7.5nél ez volt bent beszélgetés közbe háttérnak: [link]
sehogy nem tudom betenni live 8.1-be.
valaki tudna segiteni?
na egyik partner segitett, share backgrounddal átküldte igy már müködik.
de ez a kép live alatt kurva sötét igy meg alig látom a szöveg amit küldenek
nem lehet valahogy megcsinálni, hogy 7.5ös ablakai vagy a szinei legyenek?
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
első tapasztalat a live 8.1-el: iszonyat lassan jelentkezik be, ez már idegesitő

több erőforrást használ mint a 7.5 amugy? -
sekli
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
alapból is lehet...

-
Troy.
addikt
Mától egyszerűen nem tudok fennt maradni 10-15 másodpercnél többet. Hibaüzenettel levág. Próbáltam újratelepíteni, de akkor sem megy.

[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
látom kijött a 8.1-es live msn.
a legtöbb ismerősőmnek olyan bugja volt a 8nak, hogy hiába vett fel uj kontaktot, nem látta akit felvett, pedig az illető elfogadta->msn ujratelepités 7.5 vissza és már is tudott vele komunikálni.
ez a bug még van?
az msn alap ablak szinét tetszés szerint lehet állitani? -
sekli
addikt
Most csak nekem nem működik, vagy a server rossz?

-
sekli
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
minek törölni, ne használd és kész...
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
UP!
-
Daler
tag
Hello!
Live Messenger szávszélesség igénye hogy alakul (szóbeli beszélgetés)? (korlátos ADSL csomag)
Thx!
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Regiztem magam új címmel az MSN-en. Szóval annyi lenne, hogy a regisztráció után a címem xy@hotmail.com helyett xy@example.com lett. Ez mitől van? És hogy lehet törölni a fiókot?
Előre is kösz. -
The DJ
addikt
Lehet, hogy volt már, de lusta vagyok, meg amúgyis na

Szóval tegnap előttig tökéletesen tudtunk beszélgetni az egyik partneremmel, de aztán egyszercsak nem jelentkezett be többet, azt hittem letiltott, de amikor Win Messengerrel felvettem másik címen akkor meglepődve mondta hogy ő meg azt hitte én tiltottam le
Kiderült, hogy egyikünk sem tiltja a másikat, de mégsem látjuk egymást elérhetőnek. Mindketten MSN Live-ot használunk és ha én írok neki, akkor ő megkapja, de én a válaszait már nem. Nekem fenn van a legújabb MSN Live Plus és Discovery, talán az kavarhatott be? Már megpróbáltuk mindketten törölni és újra felvenni egymást, de semmi...
Ötlet?
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
barátnőm tegnap 7.5-ről (nem tudom pontosan) frissített live-ra és azóta nem jelentkezik be neki az msn.
mi miatt lehet?
a kapcsolat elvileg jó és működik. -
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Up!

-
Relisys
senior tag
Hi!
Firefox-os böngészőm van és ha vki belinkel nekem vmit akkor ugye abba nyitja meg.
Viszont ha rákattintok az msn főablakában az email ikonra akkor ugye bejön a hotmail-es oldal de ez már sime internet explorerbe, pedig alapértelmezett a firefox. Hogy tudnám megcsinálni hogy a hotmailem is firefoxba nyitodjon meg? -
Fauszt
senior tag
Hi!
Ha WinXP-n a vendég fiókba lépek be és ott ebben a windows live messengerben bepipálom a felhasználónév tárolása, jelszó tárolása, valamint az automatikus bejelentkezés opciókat, akkor a következő történik:
Mindaddig amíg ki nem jelentkezek a vendég fiókból addig szépen megjegyzi ezen authentikációs adatokat, ha kijelentkezek a messengerből ott marad az e-mail cím és a jelszó is valamint mindhárom pipa, sőt ha kilépek a messengerből majd ismét elindítom azt akkor automatikusan be is jelentkezik oda, tehát mindeddig megfelelően működik. Viszont amint kilépek a vendég fiókból, azonnal elfelejti ezen hitelesítő adatokat, mert amikor visszalépek a fenti opciók egyikében sincs pipa, s újra be kell írni az e-mail címet és jelszót a messengerbe történő belépéshez.
Miért van ez? Hogyan lehetne orvosolni?
Rendszergazdai ill. korlátozott felhasználói fiókkal nem tapasztaltam ilyen problémát, ott automatikusan belépett a megjegyzett e-mail cím jelszó párossal még a gép újraindítását követően is, de én vendég fiókkal szeretném ugyanezt...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére

nics áram a michrosoftnál??
-
Winner_hun
félisten
Ezt mire véljem?
A hálózat működésében bekövetkezett átmeneti zavarok miatt Ön már nem vesz részt a beszélgetésben. -
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Bocsánat, tévedtem, nem a fizikai hálózattal van gond, hanem valami az én gépemen nem gromek, csak nem tom, hogy mi az isten. Ha notit átdugom utp-re akkor is ugyanaz a szitu. Szal a hiba az én készülékemben van, csak nem tudom, hogy mi.

-
burgatshow
veterán
Lenne 1 kis problémám, mégpedig a következő.
Mikor bejelentkezek, a komplett partnerlistám nem jelenik meg és azt mondja, hogy Önnek még nincsenek partnerei. Na most ez baromság, mindjárt elmondom, hogy miért.
Itthon, a netet egy Linksys router dobja szét, amin van wifi is. Namost, a notebook kivételével, mindegyik, utp kábellel lóg a világhálón, a noti wifin WPA titkosítással.
Az msn azt mondja a kapcsolat fülnél, hogy ''Ön nem egy UPnP-rendszerű IP korlátozott hálózati címfordítón NAT kapcsolódik az internethez. (Rendszergazda)''.
Egy dolgot nem értek, mi az isten nyila kavarhat be azon, hogy nem kábel hanem 2.4GHz-es rádióhullámok a közvetítő?
A web msnen megvannak a kontaktjaim. Tűzfal nem fog.
Ötlet?
PS: Nem hiszem, hogy a routerrel baj lenne, mert a másik két ''kábeles'' gépen az msn gond nélkül megy....
-
qdak
addikt
olyan progi érdekelne amivel látom ki tiltott le msn röl
-
Shadows
senior tag
valami olyan progit vagy plugint keresek amivel vissza lehet keresni a partner hollétét lehetőleg minnél nagyobb pontossággal????
ötletek??
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
citromaillel tuti jó
Viszont beszélgetés közben átvált a ''túloldal'' offline-ba és nem lehet pl. webkamerára hívni
Csak a ''túloldal'' tud inviteot küldeni webkamerára, és működik is flottul.
Így visszaolvasva, ezt jól megaszontam, de remélem a lényeg kihámozható
-
-
REDeath
őstag
Srácok az hogy lehet, hogy havernak tegnap kötötték be a netet, csináltam neki hotmailes accot, de nem tudják egymást felveni egy citromailes ismerőssel...

-
werttzui
addikt
Ez a messenger egy rakás.... álltalába a tűzfal miatt ír ki hibákat mindent meg kell neki engedni mert külömben nem műxik.Nálam megy de mikor föklraktam eltünt az összes partner és voltak egyéb hibák is már jó de jobbra lent a kis figura azt irja ki,hogy kapcsolódási hiba ettől függetlenül jó csak nem értem
/a lényege,hogy a legtöbb hibaüzenet a tűzfal miatt jelenik meg és nem hajlandó működni/. -
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Felvegyelek? Nem élnék visza vele

Most onlány vagyok éppen ha gondolod
Most nézem mit írtál. Akkor nem!
[Szerkesztve] -
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megsajnáltalak

Viszont csak tippem van. Melyik messengert használod (verzió) final (8.0.0812) vagy valamelyik béta (8.1.xxxx)? Ha a végleges akkor tedd fel valamelyik bétát, ha béta, tedd fel a véglegest.
Windows Live Messenger 8.1.0168 Beta:
[link]
[Szerkesztve] -
Utolsó up, mert már nem szeretném több offal teleszórni a topikot.
[link] -
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
Norbo03
őstag
Havernak van egy gondja az msn-el mégpedig az h nem jelentkezik be a 8.0. A hibakód:80048820 nah most ahogy én tudom ennél a hibakódnál az időt kéne beálítani pontosra,de hiába állítja be nem müxik.
A bővített hibakód pedig ez:80048439 nah ez mit jelent.
Előre is köszike mindenkinek a help-et!

-
partymaci
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
üdv!
Megjavult a messenger, felraktam a legujabb live betat, a 8.1.0168-asat, és láss csodat mintha uj lenne. Semmi baja. Koszonom azert a tippet. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jöjjön walaki, fogynak az ötleteim!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Nincs már egy sem.) -
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Tud vki egy oldalt mondani, ahonnan WLM-hez le lehet tölteni mozgós hangulatjeleket? -
partymaci
aktív tag
sziasztok
a segítségeteket szeretnem kerni, a messenger van gondom, mégpedig az h miután bejelentkezek egyből ki is fagy az egész. Próbáltam leszedni és felrakni. MSN messengerrel is probaltam ugyanezt csinalta. Regisztribol is törölgettem már végul de nem mukodik még minég. Valakinek valami ötlet?thx -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te mindenhol ott vagy...

-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
mert rád gondoltam, mint ''közös'' ismerős...

-
sekli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
És ha ezzel a címmel máshol jelentkezel be? vagy azzal a WLM-mel más jelentkezik be, akkor mi történik?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
UP!
Mert érdekel...
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Up!
-
sekli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
nehezen tudom elképzelni, hogy ez egy olyan hiba lenne, amit a programban kell orvosolni... talán valami szerver-oldali hiba...

-
-
sekli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
azt értettem, a közös ismerőst viszont ezek szerint nem...

egyébként, ha szerkesztesz, akkor neked autómatikusan nem írja be, hogy szerkesztve, vagy igen? -
-
sekli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Winner_hun?

-
-
sekli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
és magadnak is oflline-nak látszik?
ugy értem, hogy vedd fel magad...
-
Az miért lehet, h. egy frissen létrehozott MSN-fiók állandóan offline-nak látszik?
Kivéve egy partner számára, akit legelőször vett fel...
-
-FreaK-
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Vannak ilyen customizáló progik pl a mess patch( mess.be) és a cleanmessenger([link])ezekkel lehet kiszedni ilyen sokszor felesleges dolgokat, én teljesen ''kiheréltem'' a messengerem(majd linekelek képet otthonról), így jobban is néz ki szerintem és észrevehetően gyorsabb is

-
-
kraftxld
félisten
A Search gombot hogy lehet eltüntetni a send mellől?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Sajna segíteni nem tudok... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)