Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
derossi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
az igen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
moonman
titán
készül a cucc ms smartphone-ra is... [link]
-
torogyuri
aktív tag
Lehet hogy már rég rájöttetek de ha nem tessék:
Meg lehet a kis képeket ebben is jeleníteni mint a 7.5-ben jobboldalt fent a (zöld felfelé+zöld lefelé nyílnál) a partnerek karbantartása/részletek mutatása menünél. Igaz hogy nagyobbak a képek de emellet mindent kijelez egy partnerről.
-
Winner_hun
félisten
Akinek eltűntek a partnerei vagy a csoportjai, a kvetkezőket tegye, hogy visszakapja azokat:
Felraktam az XP-t, rá egyből a WLM-t a plusszal együtt, de egyetlen egy partnerem sem volt. Elkezdtem hát kísérletezgetni. WLM uninstall, MSN 7.5-öt felraktam. Visszakaptam a partnereimet. Juppííííí, akkor WLM plussal együtt ráinstall. Ott voltak a partnereim, csoportok nélkül. WLM uninstall, MSN 7.5 felrak plusszal együtt és így már a csoportjaim is ott megjelentek. WLM újra install és már megy normálisan, mint előtte.
Szóval ha nincs meg valami a WLM-ben, akkor 7.5-ös MSN plussal együtt, majd rá install WLM plussal együt és úgy műxik -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kérdésem akkor. hogy a csoportokat valahogy vissza lehet bűvölni?

-
Winner_hun
félisten
Segítség

Felraktam az sp2-es wint, mert vista nagyon lekorlátozott és az összes partnerem eltűnt
Hogy lehetne visszavarázsolni őket?
mod: ehhh mázli. Leszedtem, felraktam a 7.5-öt, akkor megjelentek, majd vissza a live-t és így már jó. Denemértem én ezt
de hogy a rák essen bele
A csoportjaimat meg kezdhetem el kitalálni, hogy ki hol volt, mert az baszott megjegyezni
hiába, microfos![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Az mitől van, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik a webkamera?Mert ma ment az elöbb utánna meg semmi
-
Pá
addikt
Esetleg az lehet a gond, hogy a sima msn hangjait benyomja, de az msn plus-os figyelmeztetéseknek(állapotváltozás, kijelentkezés stb) alapból nincs hangja, hanem neked kell beállítani, hogy mit játsszon.(ezért keresem én az előző hszemben, a sima msn hangokat).
Ha nem ez a gond akkor nem szóltam. -
The DJ
addikt
Ma én is felraktam ezt az új csodát, mivel már valamennyire kiforrta a hibáit, tetszik a sok újdonság benne és látszik rajta a sok belefektetett idő is.
Először ugyan szokatlan volt és azt sem tudtam mit hol keressek, de mostmár beállítottam a szokásos dolgokat és elégedett vagyok vele, de 1 dolog még nem úgy működik ahogy kellene.
Alapból ugye hangok vannak rendelve bizonyos dolgokhoz, pl.: új üzenet, bejelentkezés stb.
A gond az, hogy én ezeket kb. 10-ből 1x ha hallom.
Kapok egy üzit, villog lenn az ablak, de semmi hang nem érkezik.
De néha gondol egyet és akkor üzinél megszólal.
A hangok alapból be voltak lőve, nem bántottam rajta semmit mégis ilyen vagy vagy alapon működik (inkább nem
)
Találkozott már valaki ilyennel és van rá megoldás?
Esetleg a gyakori eset áll fenn, amit úgy hívnak, hogy: ''láma vagyok má' megint''?
U.i.: Plus Live legújabb van mellette. -
Pá
addikt
MSN guruk, van itten pár kérdés, fontossági sorrendben, előre is köszi:
1. Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ha valamelyik partneremnek csinálok ilyen megosztási mappát, akkor ne másolja át oda a dolgokat, hanem csak valahogy indexelje? Kb mint a dc-ben, az lenne a lényeg, hogy a megosztott fájlok maradjanak a helyükön és ne foglaljanak 20x helyet ha 20 partnerrel megosztom őket. Szóval ez jelenleg megoldható? És ha nem a jövőben az lesz?
2. Valakinek megvan, vagy valahonnan le lehet tölteni az msn hangokat(bejelentkezés, új üzenet stb) mp3, wav vagy akármilyen formátumban? (kivéve wma)
3. Vannak olyan scriptek(msn plus), amiket úgy lehet aktiválni hogy a chat ablakba beírok egy bizonyos szót. Azt szeretném megoldani, hogy ha ezt a bizonyos szót automessage-ként írom be, akkor is aktiválja a scriptet. A lényeg az, hogy távollétemben is tudjam szabályozni. Erre valami ötlet?
4. A régi msnben volt a (!WAT) parancs, amivel a chat ablakba beírta az éppen hallgatott szám címét. Most van helyette a (!MYMEDIA) de ez elég bugos. Először is a WAT-tal ellentétben csak akkor működik ha be van pipálva a mit hallgatok funkció(ebben nincs sok logika, mert ha az be van pipálva akkor semmi szükség még pluszban a parancsra is) másodszor is elég bugos. Néha nem működik, meg a szám címéhez hozzáilleszti a {1} - {0} kódot is stb. Ez valakinek működik rendesen? Mint régen a WATnál? És ha igen hogy csinálta? -
TeeJay
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
viszont ezt csak akkor kapja meg ha te online vagy és ő belép.
az új 8-as messengerben akkor is megkapja ha te nem vagy belépve és ez a lényeg itt
-
Aaron14
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valaki segítene az én problémámban?

Nem tudom miylen okokból ,de a windows live messengerem egyik pillanatról a másikra meghülyült, nem jelentkezik be. Az is érdekes ,hogy még az msn oldalára sem megy fel. Routerrel van megosztva a net és a másik gépen ugyanaz a live messenger van oprendszer is és ott betud jelentkezni és még az msn weboldala is bejön. Az én gépemen csak a sima winmessenger megy.
Szóval szerintetek mi lehet a hiba oka? a hibakód: 80004005
Ez a fájl nem küldhető el, mert a kapcsolat tiltva van. Ezt okozhatja a számítógépen vagy a hálózaton futó tűzfal is. Kérjen segítséget a hálózati rendszergazdától vagy az internetszolgáltatótól.
<<<ezt írta ki amikor sima windows messengeren küldtek egy fájlt :S:S ez mi?
[Szerkesztve] -
derossi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem .pl xp alatt a backround charger nevű skriptet tökéletesen elfogadta beimportáláskor,itt meg csak egy sima hibaüzenetet ír ki, hogy nem végrehajtható...
-
derossi
aktív tag
nyilvános vista beta 2-t használok(5384-es build 32 bit verzió)és végleges live messenger+végleges msn plus live..
-
derossi
aktív tag
nekem meg vista alól a skriptelés nem működik...

-
Aaron14
őstag
Sziasztok!!!
Nem tudom miylen okokból ,de a windows live messengerem egyik pillanatról a másikra meghülyült, nem jelentkezik be. Az is érdekes ,hogy még az msn oldalára sem megy fel. Routerrel van megosztva a net és a másik gépen ugyanaz a live messenger van oprendszer is és ott betud jelentkezni és még az msn weboldala is bejön. Az én gépemen csak a sima winmessenger megy.
Szóval szerintetek mi lehet a hiba oka? a hibakód: 80004005
[Szerkesztve] -
qestion
aktív tag
Melyik ma alegjibb MSN?
offline üzit a 7.5-össel is lehet küldeni / kapni? -
Relisys
senior tag
Hogy a francba lehet kivenni egy csomagot hogy az alapértelmezett legyen bent???
-
Winner_hun
félisten
Hol lehet partnert átnevezni?
mod: megvan
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
válasz
eastsider
üzenetére
nemnem
csak annak törlik 30nap inaktivitás után aki kéri.
attól hogy te 2évig nem lépsz be MSN-be attól még 2év után menni fog ugyanúgy szerintem.
ez a 30nap arra vonatkozik hogyha benyomod hogy törölni akarod a fiókodat akkor még a következő 30napban ha 1x belépsz megakadályozhatod hogy mégse töröljék
-
TeeJay
félisten
megvan hogy lehet fiókot megszüntetni

Close Accounts
By closing this account, you are marking your account inactive. Stored e-mail will be permanently deleted and inbound mail will be refused. Your .NET Passport will still function, and your e-mail name will be reserved.
To re-activate your account, simply go to http://www.hotmail.com and enter your Sign-In name and password. You will then be able to send and receive e-mail using MSN Hotmail once again.
If your account stays 'inactive' for over a period of 30 days, it will be permanently deleted. This delay is necessary to discourage users from engaging in fraudulent activity. Additionally, due to the limited number of names available, we may allow other users to sign up for and use your current e-mail name after your account has been permanently deleted.
szal arra megyek hogy az MSN fiókom megszűnjön és ha 30napig inaktív lesz akkor törlik.
-
Pá
addikt
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Persze. Ennyire azért nem vagyok láma.
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, semmi más nem használta akkor a netet. ezért nem is értem

-
Winner_hun
félisten
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Esetleg nem töltesz?

-
[HUN]Zolee
őstag
miért van az hogy betárcsázós netről nemtudok fellépni msn-re? IE-be van net.
Hibakódot nemtudom, de a WLM a gép és a modem közt talál hibát. Soros porton csatlakozik a modem.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Tudom, és?
-
Winner_hun
félisten
válasz
ballington
üzenetére
A [link]-elt fájlt letöltöd, berakod a winamp/plugins mappába, winampban kiválasztod a plugineknél, majd az msn-ben, ahova beírod a személyes üzenetedet, ott bekapcsolod a Mit hallgatok funkciót

-
Winner_hun
félisten
válasz
littleNorbi
üzenetére
-
FTeR
addikt
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
annak, aki kiváncsi volt rá, h hogyan lehet ;)
-
FTeR
addikt
válasz
littleNorbi
üzenetére
ilyen vagy fél évente 1x van. ha bétád van, akkor meg cseréld le, az nem kicsivel újabb, hanem az első stabil.
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
elméletileg első alkalommal rákérdez, h x felhasználóval nincs ilyened, akarod-e engedélyezni.
-
ballington
addikt
Hogyan lehet kiíratni h mit hallgatok winamp-al?
-
[HUN]Zolee
őstag
Miért van az hogy nekem nincs olyan menüpont a WLM-be hogy Mappa megosztás? egyszerűen hiányzik az beállítási meüből

-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
littleNorbi
üzenetére
Ez csak annyi, h ne használd a bétát, ha már kijött a végleges.
-
littleNorbi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez jön ki ha beakarok jelentkezni, és én nem akarom mindig letölteni a picivel újabb verziókat...Nem lehet ezt vhogy kikerülni ?
-
aDM|RaL^
őstag
áh mind1...
-
dr.gibarian
csendes tag
Sziasztok,
Nekem eddig bejön a program, egy dologgal szívok még: a megosztási mappák. Valamiért állítólag nem tudja szinkronizálni ezeket, hiába rakok oda bármit a másik oldal nem látja, és én sem az ő megosztott file-jait.
Van ötletetek? -
Winner_hun
félisten
válasz
littleNorbi
üzenetére

-
L|zsidoboz
őstag
Az valahogy kivitelezhető, hogy úgy tudjak gif-et hozzáadni a messengerhez, hogy az ne kicsinyítse le?

-
littleNorbi
aktív tag
Miért kell mindig frissíeni hogy bejelentkezzen, miért nem jó az 1-gyel régebbi verzió ?
-
aDM|RaL^
őstag
hali, rég nem jártam erre.
msn 7.5-ről akartam erre a stuffra frissíteni, felrakja minden.
de utána csaj jelentkezik, és jelentkezik, és jelentkezik, de be azt nemjelentkezik.
milehet szegénnyel?
-
FTeR
addikt
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
ne nekem írd.
#622, nem kevertem azzal. amikor utoljára foglakoztam freemaillel még így volt. (jó régen volt
)
szrk:
mióta a területi beállítást USÁra raktam, katt után rögtön bejelentkezik, nem is tölt. eddig néha még 10mp-ig is képes volt tökölni.
kár, h plus!ból kivették a főablak reklámsávját, meg a üzenőablakok alján lévő szöveget eltüntető fícsört.
[Szerkesztve] -
dpetiba
aktív tag
Már kezdem megbánni hogy felraktam. Most a hangulatjeleim sem jelennek meg. Nem lehetett volna úgy megírni ezt a szoftvert, hogy a régiekkel lefélé kompatibilis legyen?
Most keresgélhetem meg őket. Valaki meg tudja mondani hol is találom ezeket?? -
Debilon
addikt
#435-re valaki?
[link] -
Da Tricky
csendes tag
Lehet már elérni kompatibilis Plus!-t a Windows Live Messenger-hez?
-
aXXon
őstag
A barátnőmet nem engedi fel a trillian az msnre sem ircre, kipróbálta LIve Messengerrel is, az se engedte be, de az adott egy hibakódot :80072eff a google csak idegennyelvű találatokat dobott, amit nem nagyon értek. MI a probléma és mi a megoldás??
-
nofreenick
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
sztem a yahoo-val keverte, mert ott csak a premium részben lehet pop3-at használni...
-
FTeR
addikt
válasz
nofreenick
üzenetére
kicsit frusztráló, h a jobb fícsörök nem működnek (pl telefonálás).
de párnál csak az az egyetlen akadály, h nem magyarul van a szöveg...
[Szerkesztve] -
Fooler89
őstag
Helloztok!
Valaki meg tudja mondani hogy be lehet-e állitani azt hogy freemail-os címre e-mail érkezéskor értesítés kapjak???? Ha igen akkor hogy?? -
FTeR
addikt
válasz
nofreenick
üzenetére
eh, megvan a megoldás.
meg kell változtatni az account információt. az oszágot usára váltottam és megjelent 14 tab**, meg egy extra kereső mező.
**ebből az egyik a Live Favorites, egy másik meg a Theme váltó.
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
-
Robaj
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egy kib@szott szót nem bírsz keresőbe beírni

[link]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Haver nem tudja felrakni, ezt kapja:
[link]
mod: újratelepítés nem segít, mert nem is lehet telepíteni
[Szerkesztve] -
derossi
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
hát msn plust kell használni.
ha használod akkor msn plus/beállítások/lapfülek ennyi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xbox Series X|S
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A csoportjaimat meg kezdhetem el kitalálni, hogy ki hol volt, mert az baszott megjegyezni
)

Háhá megoldottam. Eszközök/ hátterek és it tki lehet választani az alapértelmeett hátteret
így hogy létrehoztam egy új hotmail fiókot

)
![[kép] [kép]](http://www.kahsoon.com/images/msn7_sidetabs.jpg)