Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
A Stuffplug nem ugyanazt tudja WLM ill. 7.5 alatt?

7,5 alatt ez mind megy:
General - Általános beállítások
Enable all custom emoticon shortcuts
Engedélyezi az összes egyéni smiley kódot
Open all links in default browser
Összes linket az alapértelmezett böngészõben nyitja meg
Enable oversized display pictures
Engedélyezi a túlméretezett megjelenítendõ képeket
Enable oversized emoticons
Engedélyezi a túlméretezett smileykat
Polygamy (Run multiple copies of MSN Messenger)
Több MSN Messenger futtatása egy idõben
Remove limit of 5 custom emoticons per message
Nem csak 5 egyéni smileyt jelenít meg egy üzenetben
Remove limit of 3 simultaneous file transfer
Nem csak 3 fájl-t lehet egyszerre átvenni
Enable the Ignore feature:
Megadhatsz partnereket akik bármit írnak nem kapod meg az üzenetet tõlük, de õk online állapotodat látják
Allow talking to blocked contacts
Tudsz írni a letiltott személyeknek
Conversations - Beszélgetõablak beállítások
Boost max message length to 5000 characters
Az azonnali üzenetekben 5000 karaktert tudsz egyszerre elküldeni. Ha ezt kipipálod, induláskor feljön egy ablak, ami arról tájékoztat, ha az MSN plus-ba aktiváltad, hogy 1000 karakter legyen a maximum, akkor azt ki kell venned a Plus! menüben az azonnali üzenetek fülben, mert addig nem lesz érvényes.
Disable emoticon code replacement
Beíráskor nem alakítja át a szöveget smiley-ra, csak elküldés után
Hide text advertisement in conversation window (msgr7)
Elrejti a beszélgetés ablakban a szöveges reklámot (csak messenger 7-ben)
Show a popup when someone opens a conversation with you
Egy popup ablakban tájékoztat hogy valaki beszélgetést nyitott veled
Show message when contact closes conversation
Kiirja, ha a partner becsukta a beszélgetésablakot
Prefix messages with timestamps
Elõtagnak beszúrja az idõt a beszélgetésbe
Enable AutoTalkers
Egy ''automata beszélõ''-t indít el, a listából választhatod ki melyik. Mindegyik máshogy jeleníti meg az azonnali üzenetet
Disable the File Transfer Blocking feature
Kikapcsolja az MSN fájl kiterjeszték blokkolás tulajdonságát. Pl letiltja az exe fájlok küldését, ennek a bekapcsolásával ezt feloldja.
Contact List - Partnerlista beálltások
Hide advert banner in contact list (msgr7)
Elrejti a reklám bannert a partnerlistában (csak 7-es messenger)
Use another search engine for the search bar
Másik keresõmotort használ a keresõben
Allow multiple lines in your display name
Többsoros nick engedélyezése
Enable clickable URLs in display names
Engedélyezi a megjelenítendõ névben az internet címek link-kéntki megjelenését, ha rákattintasz megnyitja böngészõben
Enable the Tab Manager (msgr7)
Engedélyezi a Tab Kezelõt (csak 7-es messenger)
Enable Chat-Only name
Engedélyezi a Chat-Only nevet. Megadsz egy nevet és azt behelyettesíti megjelenítendõ névnek. Az eredeti megmarad.
WLM alatt meg... Le lenne butítva? -
sekli
addikt
Mostanában a WLM kidobja ezt a hibaüzenetet...
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070221/emesen_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
mi ez?
[link] itt nem találtam...
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Most frissítettem WLM-re. A sima WM-nél volt olyan beállítási lehetőség, hogy mások megjelenítendő képének mutatása, nagy/kicsi. Ennél ilyen nincs? Mert mindig csak MSN avatarokat látom...
-
sekli
addikt
Nagy baromság beta-t felrakni..., igy állandóan updateelni kell...

-
Steelheart
senior tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Ja szóval azért nem látja, mert system-mappa. A lényeg, hogy kilép, ha ellenőrizni próbálja. Baromi idegesítő, mert nem tudok lefuttatni egy rendes vírusirtást.
A probléma továbi része az, h nem csak a NOD32 gyogyózik be tőle, hanem a C:\Documents and Settings mappának meg sem tudom nézni a Tulajdonságait Intézőből... :S ''A(z) explorer.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.'' - mondja, aztán újraindul az explorer.exe.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Hali
Ez a problémás mappa:
C:\Documents and Settings\Richard\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\crystalheart@vipmail.hu\SharingMetadata\
Nos szóval ez mit hivatott tartalmazni? Fontos mappa? Egyáltalán tényleg a WLM-hez tartozik? Nekem rendre fogja magát a NOD32, és kilép, ha akármelyik felhasználó fiókjában ebben (''\SharingMetadata'') a mappában vmelyik fájlhoz ér. Ráadásul vannak benne olyan mappák, amit ha megpróbálok megnyitni, akkor a Total Commander elszáll Access Violation-nel. Ja, mellesleg csak a TC-el látom a mappát, sima explorert nem sikerült rávennem, és NOD32 mappakeresője sem látja.
[Szerkesztve] -
hektor24
aktív tag
Hali mindenkinek!
Köszi a segítséget az előző kérdésemre!!!
Lenne egy újabb: Úgy tudom WLM-ben nem lehet egyszerre több emberrel videókonferenciázni vagy igen? Ha nem, tudtok mondani másik progit, amivel lehet? Előre is kössz a helpet!! -
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani WLM-ben, hogy megváltoztassam az e-mail címem, amin regisztráltam és megmaradjanak a partnereim? -
djtörök
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
windows vista alatt nekem is volt néha ilyen problémám a 8.0-val. és nálam se találta azt a fájlt, de 1 ujraindítás mindig megoldotta
-
djtörök
senior tag
nálam egyszerűen nem megy a mesenger plus a wlm-el együtt.
(8.1 es wlm+ 4.11-es plus + windows vista)
magyarul az van hogy felrakom a plus-t, de mégsincs ott. valaki tapasztalt hasonlókat? mi lehet a megoldás? -
Winner_hun
félisten
80048820:
* Hibás proxy-beállítások az Internet Explorer-ben. (nem hiszem, nem piszkáltam sosem)
* Futtatás: regsv32 softpub.dll. (na erre hibát kapok, valószínűleg ez lesz a progléma, nincs ilyen file, azt mondja. Az az érdekes hogy a system32 mappában van ilyen file. Vagy hol kéne, hogy legyen?)
* Hibás rendszeridő/rendszerdátum. (ez jó)
* Tűzfal-problémák. (nincs tűzfalam) -
Trasho
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Elvileg itt neked új címet kellene csinálnod...de ha nem akarsz (ami sztem elég valószinű) akkor próbálj meg itt keresgélni---> [link]
Mivel nekem a oldal megoldotta a problémát, azért nem toom hogy hova tovább...
Remélem a link segít... 
-
Trasho
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A kékhalál miadt nem jelentkezett ki a WLM a felhasználódból, így próbáld meg helyrerakni...azzal...hogy felmész a www.hotmail.com-ra és belépsz a saját címeddel megnézel pár levelet, majd megpróbálsz bejelentkezni az MSN-be... Nekem ez vált be...Remélem Neked is...Szólj ha sikerült...

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Tegnap kaptam egy kékhalált film konvertálás közben, újraindult a gép, azóta a WLM nem indul el, mindig ezt a hibaüzenetet kapom:
![[kép] [kép]](http://kep.kepfeltolto.hu/148/1171911037.png)
A javításra ráböktem, nem oldotta meg a hibát, újratelepítettem a programot (illetve telepítésnél a javításra mentem rá, aminek a végén újraindítást akart, ennek eleget is tettem) de ez sem oldotta meg a bejelentkezhetetlenségemet. Mi lehet a baj? -
REDeath
őstag
srácok, át lehet valahogy helyezni a megosztási mappákat?
ugye alapesetben:
C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msncím\Sharing Folders\(partnermsncíme...)
valami átirányítás létezik?
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
biztos nálam valami hiba volt hogy nem adott ki elutasít cuccot.
mindenesetre megkértem azt aki tegnap felvett engem hogy töröljön már ki és vegyen fel újra.
akkor eltűnt ez a szöveg majd újra bejött és akkor már volt elutasít gomb.
rámentem és el is tűnt.
szóval okés a dolog
-
Dictator^
veterán
lehet még regelni, msn-re? mert nálam mindig csak a liveos hotmailos cimet akar..?!
msnből mindig a liveos részre ugrik, pedig 7.5ös msnem van.
Mod: mármint nem hotmailos cimmel.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
be lehet jelentkezni offline mode-ban?
és ha igen, hogyan? -
TeeJay
félisten
''1 függőben levő felkérése van.''
ez mi a retek és hogy lehet eltűntetni amúgy?
idegesít meg hiába megyek bármire nem lehet eltüntetni
-
Dictator^
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
hát ja, jelenleg 49online és 80offline partnerem van
sajnos a régi játszótársak (ebben az évben leszek 22éves) is fel vannak véve.
sok köztük a 14 -15-16 éves tag. náluk pont ez volt amiről irtál, állandóan jöttek a hangok, szoltam nekik, hogy nyugi, majd msnplusba beállitottam hogy elfoglaltba ne játsza le a küldött hangokat
de amugy mostmár leálltak. szóval nyugalom van
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
üzenetére
reset után megoldódott.
-
addikt
Miért van az, hogy nem tudok beszélgetni a partnereimmel, mert akárhányszor lenyomok egy betűt kiírja, hogy hibát észlelt ezért leáll

Eddig soha nem csinálta. -
alitak
senior tag
A tabok a beszélgetőablakban nekem sem tetszett. Nem tudtam megszokni, úgyhogy nem is használom.
Plus! meg nekem is csak azért van fenn, mert már untam a [c][g][a][x] és egyéb igen beszédes dolgokat a nevek körül. Nameg mert el tudom nevezni az embereket úgy, ahogy én akarom- -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dictator^
üzenetére
Hát a hangküldés az jah, azt én is néha... Csak nem bírom, amikor a forma mondjuk küld egy büfögést vagy valami, az kellemetlen.
Nekem szerencsére nincs sok ember msn-re feltéve, csak akikkel mindig dumálok - olyan harmincvalamennyi. Ellenben egy haveromnak volt vagy 200, szóval akkor lehet jól jön
De ma már inkább a videódumálás a jó, és akkor inkább már szkájp -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dictator^
üzenetére
Csak kérdezem, miért nem? Mert a Plus!nak szerintem csak ez az egy értelme van, a többi (számomra) baromság. Jó, bevallom van 1-2 script ami jó

Sokkal jobb ha van tab, legalább nem a tálcán foglalják a fontos helyet a beszélgetőablakok. Firefoxban is nagyon jó megoldás a tabos (új lap) rendszer. Már ahhoz is vannak jó kis kiegészítők. -
eastsider
nagyúr
találtam egy tök jó scriptet a plus honlapján

ha pl elinditom a cod2_mp.exe-t akkor az MSN átváltja a módot rejtve kapcsolódokra
lehjet berakni szem üzit stb....
ez eddig a leghasznosabb amit találtam
ezt alapból is betehetnék a WLM-be SZVSZ
-
Jarod1
veterán
ok megtaláltam a hirdetés eltüntetése ''remove advertisment'' címszó alatt szerepel.

-
Jarod1
veterán
Valaki mondja már meg hogy a hirdetést alulról melyik opcióval kell kinyirni az A-patchal?

-
dni
őstag
Hali!
A Live!-on kívül nincs vmi egyszerűbb kiegészítő amivel elérhető, h legyenek tabok a beszelgetőablakokban? -
alitak
senior tag
Utóbbi időben gyakra megesik, hogy eltűnnek a mondataim az éterben. Sokszor még visszajelzés sem jön, hogy nem ment át, amit írtam. Ez általános probléma?
-
eastsider
nagyúr
[link]
Az ott wtf?
Láttam, már fentebb kérdezgették, de nem talltam választ
Idegesít, h óránként le kell nyomkodni...
Hogylehet ezt megszüntetni? -
másnak se megy most az msn? vagy nálam van vmi gubanc?
-
akasp
senior tag
válasz
cettlee
üzenetére
amikor telepítetted, akkor hogy volt? milyen beállításban? tehát azt akarom kérezni, hogy telepítés után rontotad el? akkor aza a megoldás, hogy szépen az application data mappából törlöd az msn könyvtárát. így (sztem) a beállításoknak nullázódnia kellene. javítsatok ki, ha rosszul írtam
-
cettlee
őstag
hali. az érdekelne( ez valoszines hogy baromi értelmetlen lesz de azér ne adjátok fel)
hogy hogy lehet megoldani hogy ha irok egymás után több sort msnbe, enter lenyomásokkal együtt, akkor az ablakban a nevem csak egyszer szerepeljen és utána azok amiket irtam. tehát minden enter után ne irja le ujra a nevem..
miko elöször felraktam anno a live msg-t akkor automatikusan igy volt beálitva de most seholse találok ehhez beállitást.
remélem nagyjábol érthetö voltam
-
kutga
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én is mindig mégsemet nyomok neki, de csak előjön a kitartó
-
04ahgy
nagyúr
Nekem gyanúsak azok az orosz karaktarek...

Amúgy a Területi és nyelvi beállítások magyaron vannak? És a nyelvi eszköztár a magyar? Elvileg akkor kéne működnie, angol win esetén is.
Megválaszolom a kérdést: magyar, most látom, hogy szép ékezetesen írsz hozzászólást is. Nem hinném, hogy Alt-kódokkal bíbelődnél...
Nekem egyszer egy vasúti mozdonyszimulátor nem volt hajlandó elindulni, míg át nem állítottam a pénznemet, dátumformátumot magyarról angolra...
HGyu -
kutga
félisten
Sziasztok!
Live Messengerben fájlküldésnél mindig feljön vmi biztonsági ellenőrző szoftver telepítés, ami korábbi verziókkal nem fordult elő. A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy lehet kilőni? Elég idegesítő, hogy pár Kb-os fájlok küldésénél is perceket kell várni míg átmenjen, feltéve ha egyáltalán átmegy...
A segítséget előre is köszönöm! -
old gray
addikt
hali!
Adott egy iskola: 2K3 szerver (AD, DHCP, 1 domain + 1 OU), klienseken XP+SP2. Adott admin, tanárok, diákok.
Hogyan tudnám csak a diákok számára letiltani a live messengert?
Eszembe jutott hogy router szinten tiltom, de akkor senki nem tudja használni (meg hiába tiltok portokat akkor is megy...).
Aztán gondoltam a diákok által használt gépekre szoftveres tűzfalat telepíteni admin joggal és akkor nem tudják módosítani sima userként a tiltást, de ez nem szép megoldás.
2K3-al hogyan tudnám ezt megoldani

A diákokat most teszem bele egy OU-ba, rájuk kellen érvényesíteni egy olyan policy beállítást, amely tiltj a használatát? Van ilyen megoldás?
Előre is

-
SLYM
veterán
nemtom hova írjam így hát ideírom. hogy lehet azt megcsinálni, hogy legyen egy olyan mappa amibe bármikor bekerülhetnek cuccok, de kitörölni nem lehet őket. beállítom, hogy a mappa írásvédett legyen, de ettől még ki tudom dobni a lomtárba
-
Winner_hun
félisten
A WLM partnerlista tetején ez van:
9 várakozó felkérése van.
Rámegyek, hát valmi lista jön ki, az mi akar lenni?
-
Norbo03
őstag
Tudtok adni a wlm-em kivül másféle messenger progit? Már csak azért kérdem mert szeretnék más messenger progit is kipróbálni.

-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
A legújabb frissítás óta (8.1.0178.00) olyan picik a betűk a partnerlistában. Nem tudja valaki, hogy ezt hol lehet átállítani? -
04ahgy
nagyúr
Jólvan... Lehet nahátolni... Megmondom őszintén, hogy így, hogy mondod, egyértelmű. Már én is látom, mit kellett volna állítani. Csak nem gondoltam, hogy most ennyi változtatás történt, és miután frissítette, nem kezdtem el bújni a beállításokat, mert feltételeztem, hogy NEM nyúl a korábbi beállításaimhoz.
Microsoftnak annyi esze lehetne, hogy nem a sok, kellemetlenül pofátlan üdvözlő képernyőket hozza elő a frissítés után, hogy üdvözli az ''ez + az'', hanem valamiféle (felőlem kicsicsásított is lehet) changelog-ot, what's new-t!
Megnit csak azt látom, hogy a felhasználó az utolsó, meg a beállításai.
X-COM - Köszönöm a segítséged!
HGyu -
hektor24
aktív tag
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok topiklakók!
Mostanában frissítette magát a Messengerem a 8.1.0178.00-ra. Azóta tapasztalok egy érdekes dolgot, mégpedig: Naponta több, saját használatú gépen megfordulok, és több gépem van nekem magamnak is. Más a személyes üzenetem az itthoni gépemen, a laptopomon, és az irodai gépen is. A partnereim ebből tudják például, hogy hol vagyok éppen, és mennyire tudok velük csevegni.
Ma hazaértem, erre mikor bejelentkeztem, egyszer csak a meglévő üzimet szépen átváltotta arra, amit az irodában állítottam be délután.
Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?
Előre is köszi: HGyu -
HaKo
aktív tag
Hi!
Nekem nem jön be ez a frissítés ezért inkább egy régebbi verziónál maradok. Hogy lehet kikapcsolni hogy ne akarjon frissíteni? Mert eddig nem találtam. -
chicken
senior tag
Ööö aztat szeretném kérdezni, hogy valaki feltelepítette már ezt az Mco installer nevű dolgot, ami be tud mindenféle winkeket tenni a meglévők közé?
Mert valahogy olyan gyanús ez az installer nekem, a site-ok, ahonnan le lehet tölteni, olyan hmmm érekesek, olyanok, amiken nem szeretek rákattintani semmire sem, és azt sem látom, hogy a Microsoft különösebben magáénak vallaná a dolgot, meg hát a Live Community Forumon is egy senior member azt írja, arra gyanakszik, hogy esetleg adware-t, spyware-t terjesztet a program..
Igen, megvizsgáltam a lelkiismeretemet, és annak dacára, hogy a messengerben eléggé utálom azt, hogy egy véletlen elütött billentyűkombó hatására képes rózsaszínben üvölteni a My Bonnie is over the Oceant, mégis, IGEN, SZERETNÉK idétlen, zajos egyedi winkeket küldözgetni gyanútlan ismerőseimnek, amiken egy piros birka sárga virágot hoz a szájában, hogy megmutassam hogy nédd má milyen jó kis winkem van... Csak ezt az installert nem szeretném!
Nincs valami más? -
TeeJay
félisten
nálam jól megy a 8.1 eddig semmi bajom vele

-
Integra
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
aha, király
vagyis a file transfer még mindig úgy szar benne ahogy van
-
Integra
titán
épp új live messengerre frissítette magát
van érdemi változás attól eltekintve, hogy most ha névre egy klikket nyom az ember akkor téglalapban jönnek fel az infok az adott személyről?
vagy csak kozmetikázás történt? -
The DJ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem egyedi, mióta 8.1-em van nekem is ezt csinálja + fagyogat

-
Winner_hun
félisten
A 8.1-es verzió feltétele óta az msn állandóan átváltogat nem elérhető állapotba, ergo kijelentkezik. Ez egyedi probléma? Mert baromi idegesítő

-
djtörök
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
én öcsémnél láttam mozgó avatart, de azt ő se tudta megmondani, hogyan csinálta
-
djtörök
senior tag
Az én próblémámra senkinek nincs javaslata?
Ha feltelepítem a wlm 8.1-hez a Plus-t akkor működik, de ha ujraindítom a gépet utána már nem....minden ujraindítás/bekapcsolás után pedig nincs kedvem telepítgetni -
Tosee
őstag
Meglehet az v.hogy csinálni, hogy amit berakok avatarként mozgóképet az mozogjon is?

Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xbox Series X|S
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor kénytelen leszek én is.
Én is csak ezért rakom mindig fel...