Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
torogyuri
aktív tag
nekem rendszer visszaállítással sikerült szépen ''leírtanom'' a vírust...

-
Grandi
aktív tag
''Kielemeztem '' már ezt a vírust.
Link amire ráklikkelsz látszólag egy google hivatkozásra mutat, de ha az ember közelebbről megnézi, látja, hogy valóban csak mutat. Ugyan google-s az eleje, de utána egy ip-cím következik( + lehet email cím is) ami azé, akitől kaptad az üzenetet. Azt követően pedig jön ez a photoalbum.scr. Tehát screensaver-t nyit meg, ami vírusoknak meleg ágya. -
Tosee
őstag
pfff... ha jól tudom akkor valami http://xxxx/msn név/photoalbum........vagy valami ilyesmi
-
Tosee
őstag
Hello
Asszem haver bekapta az új msn-es vírust a nevét nem tom, linket nyitott meg valaki küldte neki. Na mindegy. Hogyan lehet azt írtani, mert ahogy hallottam a nod32-őt azonnal hatástalanítja, és neki sem akare menni a keresés opció.
Van esetleg valami okosság amit kifejezetten ezen a vírus ellen találtak ki? -
zabla
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hmm ez nem nyert sajna, feketére van állítva

de ha neked is így van akkor előfordulhat, hogy a messenger hibája, nem? mintha már más is írta volna itt, hogy nem látja a másik fél állapotát -
Winner_hun
félisten
-
zabla
aktív tag
most vettem csak észre, hogy a beszélgetés ablakában meg van jelenítve, hogy éppen milyen állapotban van a másik fél, viszont okosan fehér hátérre fehér betűk vannak írva. ezt vajh a windows képbeállításánál lehet megváltoztatni, vagy az msnben?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
blokkolás= nemengedi megnyitni, nálam legalábbis ezt jelenti

-
én rosszabúl is jártam már az mp3-akkal. átjött nagynehezen, örültem, gyorsan rákattintottam h nyissa meg, majd blokkolta. :s na akkor ok, majd ujra rákatt. semmi. tallózás, megkeres file.
nézni nagyot, letörölte az msn a filét ami épp frissen jött át, azóta nemnyitok meg zenét msn-ből hanem mindig tallózóm, -
NightVis
csendes tag
Lec. én azt tanácsolom neked, hogy ha átért a fájl adott esetben mp3, akkor ne az msn-böl probáld meg megnyitni, hanem egy fájl kezelővel. Akár sajátgép vagy intéző. Ebben az esetben az msn-nek már semmi köze az adathoz.
-
Remington
őstag
nektek bejelentkezik? nekem tegnap óta nem akar, azt írja h nem jó az e-mail és a jeszó pedig biztos jó....több ismerősömnek szintén nem megy
-
QuarK
senior tag
válasz
moonman
üzenetére
kiveve, ha mindketten passzivak
''...Messenger will try several different methods to get a file transfer going between two peers (IPv4 and IPv6 direct connections both from the file sender and to the file sender). If all of these fail (due to NATs or firewalls preventing true end-to-end communication), then Messenger will fail over to relaying the file through a server. This is quite slow as you may have noticed.''
[Szerkesztve]
derossi: magyarul, ha nincsenek a megfelelo portok nyitva, akkor egy szerver kozbenjarasara van szukseg.
[Szerkesztve] -
NightVis
csendes tag
Üdv. Az adatátviteli sebesség függ természetesen az internet kapcsolatod sebességétől.
Továbbá ugy emlékszem hogy az adat mindenféleképp átfut szerveren, a kérdés csak az, hogy hány szerveren érkeztetik
A kérdésre meg egyszerü a válasz. Minél gyorsabb a két fél internet sebessége annál gyorsabb az adat átvitel is. 
-
eastsider
nagyúr
hy
mi ez azn új vírus: gyolha o que eu fiz pra vc.... curti ai... www.ilhadafantasia.land.ru
már küldözgetik páran
mint az előző guglisat :S -
Pá
addikt
Ha valakinek küldök file-t, akkor az szerveren megy keresztül, vagy közvetlenül az illetőnek?
Konkrétan az érdekel, hogy ha én chellos vagyok akkor beleszámít-e az adatforgalomba, ha egy másik chellosnak küldök filokat?(ugye chellonál a hálózaton belüli adatforgalom, nem számít) -
Tosee
őstag
Hello
Már régóta próbálkozom mozgóképek berakásával avatarként /live msn 8/ de nem jön össze a képet berakja de meg sem moccan.
Hogyan lehet ezt megcsinálni? -
-
Gorneck
legenda
Hogy tudom teljesen leszedni a gépemről? Minden beállítását vhonna előkaparja ami nekem nem jó...
-
derossi
aktív tag
Elkezdtem megosztani a kijelölt könyvtárt (~5GB) az elsõ partnerrel, ahogy az új Live Messenger 8.0 Beta felkínálta. Az eredmény: egy új könyvtár a Dokumentumaim között ~5GB méretben. Ha a következõ rokonnak is megnyitom a galériát, az egy újabb ~5GB alkönyvtárt nyit. Hol adnak ekkora HDD-t???????

tényleg van értelme![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
derossi
üzenetére
lehet, de minek, 700mb-s avi film mikorra menne át? ilyen 20k-s feltöltési sebességgel, mint ami a legtöbb embernek van. Asszem egy hétig menne a gép, és elég ha egyszer megszakad a kapcsolat már oda az egész. Ilyen fájlmegosztásra nagyobb méretű fájlok esetében sztem jobb egy ftp progi.
-
derossi
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a mappa megosztásnak mijen gyorsnak kéne lennie?Mert beraktam 1 db zenét ,és húsz perce csak szinkronizál és 1%-nál jár.
Lehet ezzel nagyonbb fájlokat(film,játék,ilyesmi) is megosztani
-
derossi
aktív tag
Nálam nem megy a live messenger....

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
okos dolog volt lementeni a fájlokat

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezt ne tegyétek fel semmiképp mert behal tőle az msn
kár volt feltenni
-
george11
addikt
Itt most minden frankó ismét.

-
[HUN]Zolee
őstag
idézet a msn szolgáltatás állapota oldaláról:
''Egyes felhasználók esetleg problémát észlelhetnek a szolgáltatásba való bejelentkezéskor. Késõbb próbálja meg újból.''
-
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
akkor lehet hogy csak pesten megy? érdekes

-
chungee
addikt
Nekem sincs és több ismerősömnek sincs, viszont webmessenger műxik. Ezek már pár nappal ezelőtt is csináltak vmit.
-
derossi
aktív tag
válasz
george11
üzenetére
Fejlődünk visszafele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Javítom magam!!!
Na van előrelépés,ugyanis teljes reinstall után is megmaradnak a beállításaid , a smileyktól kezdve a hátterekig minden,tehát valószínűleg ezeket a microsoft tárolja a szerverein. Ezé egy nagy graula jár redmondnak
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
george11
addikt
Ma meló után hazajöttem MSN-re fel, ment minden csont nélkl, majd fél 8 körül ismét ledobott, akkor még vissza tutam loginolni,de azóta sem.
Webmessenger megy.
Valami nagy gebasz van valahol az tuti, mert minden jó,csak nem működik
-
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
tűzfalat kilődte?
-
[HUN]Zolee
őstag
Hy.
Egyik ismerősöm nemtud fellépni gépről msn-re. e-messenger.net-ről feltud. msn reinstall megvolt. 7,5 ös msn-je van. Valami ötlet? -
derossi
aktív tag
-
derossi
aktív tag
a 8.1 et innen lehet tölteni [link]
Ja és 17.39MB![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
derossi
aktív tag
nos letölthető a live messenger hez a vista skin.[link]
nem rossz!!!
-
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
na látod megy az

-
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
a 7.5 megy

-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
mitán felléptem webmsn el majd 7.5 el , utánna felengedett a live is

-
[HUN]Zolee
őstag
megint nememgy nekem

Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nézni nagyot, letörölte az msn a filét ami épp frissen jött át, azóta nemnyitok meg zenét msn-ből hanem mindig tallózóm,

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)