Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nnna.
"Starting with this build, we’re taking Sets offline to continue making it great. "
Rögtön észrevettem, még mielőtt elolvastam volna a vaccnyúl részt

Ötletnek jó volt, de a gyakorlatban nem tudtam rájönni, hogy jó lesz-e valamire. UWP appokat pl. nem lehetett két külön setbe berakni, mert egy UWP app csak 1 példányban futhat. Így, ha megnyitottam a postát, akkor, amikor hozzá akartam adni egy másik sethez is, akkor átváltott az előző helyen megnyitott posta appra.
Megjelenésben pedig abszolút taccsravágta az ablakok fejlécét.
Ja, amúgy sikerült a naptár appba beleerőszakolni a google-ban lévő osztott naptárakat, csak nem reklámozzák, hogy hogyan kell.
A naptár app-ban nem is lehet, ehhez el kell látogatni az outlook.com weboldalra, és ott lehet a kívánt naptár .ics álomlányt hozzáadni az outlook.com-on, ezután a naptár app-ban fel kell venni az outlook.com-os accountot, és onnan már jönnek a naptárak.
Hogy mennyire fog frissülni, azt még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm