Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Csak úgy próbálhatom, ahogy lehetőséget ad. Mindenhogy próbáltam, ahogy lehet, így törlődött a meglévő.
Alapból volt rajta több partíció, mert felosztotta magának, de most mindet töröltem, egy partíció maradt neki. És nem nagyon tudok mit csinálni azon kívül, hogy törlöm, és rámegyek a következőre, vagy törlöm, létrehozok egy új partíciót az elérhető mérettel, és a következőre megyek, vagy törlöm, új partíciót csinálok, és rámegyek a formázásra, és utána a következőre. Ezzel kínlódok tegnaptól. Először leszedtem a 959-et iso-ban, az nem ajánlotta fel a frissítést, telepíteni meg nem lehetett, mert ezt írta ki, és elkezdtem törölni. Akkor megcsináltam esd-ből, az már felajánlotta hogy frissítsem, csak akkor már töröltem a partíciót, viszont ugyanezt írta, nem ment tovább, és akkor gondoltam, kipróbálok egy régebbit, mondjuk amit írtál, leszedtem, és ez is eddig jut.
Még gpartedel is töröltem előtte, hátha jobb, de akkor se másabb. Nem tudom mit tehetek még, és mi a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- DUNE médialejátszók topicja
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm