Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Csak úgy próbálhatom, ahogy lehetőséget ad. Mindenhogy próbáltam, ahogy lehet, így törlődött a meglévő.
Alapból volt rajta több partíció, mert felosztotta magának, de most mindet töröltem, egy partíció maradt neki. És nem nagyon tudok mit csinálni azon kívül, hogy törlöm, és rámegyek a következőre, vagy törlöm, létrehozok egy új partíciót az elérhető mérettel, és a következőre megyek, vagy törlöm, új partíciót csinálok, és rámegyek a formázásra, és utána a következőre. Ezzel kínlódok tegnaptól. Először leszedtem a 959-et iso-ban, az nem ajánlotta fel a frissítést, telepíteni meg nem lehetett, mert ezt írta ki, és elkezdtem törölni. Akkor megcsináltam esd-ből, az már felajánlotta hogy frissítsem, csak akkor már töröltem a partíciót, viszont ugyanezt írta, nem ment tovább, és akkor gondoltam, kipróbálok egy régebbit, mondjuk amit írtál, leszedtem, és ez is eddig jut.
Még gpartedel is töröltem előtte, hátha jobb, de akkor se másabb. Nem tudom mit tehetek még, és mi a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napelem
- Spórolós topik
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm