- Doky586: Egyszerű boot
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Marvinyo #35724 üzenetére
Fordítva ülsz a lovon. Ha valami nem terheli alacsony órajelen sem a procit, akkor sem fogja jobban, ha kényszeríted a magasabb órajelre. Ergo nem az EIST/CnQ miatt van ez, csak erre akarod fogni, mert számodra ez tűnik logikusnak. Nem azt írtam neked, mi a hiba, hanem azt, mi nem lesz az biztosan...
-
válasz
Marvinyo #35015 üzenetére
Üdv!
Az okát nem tudom a problémádnak, de egyet javasolnék, mégpedig a Geforce Experience eltávolítását.
Nekem GTX 960-as kártyám van, és a topikjában már többen panaszkodtak arra, hogy az Experience okoz kifagyásokat, lassulásokat. Nálam is voltak gondok tavaly, amikor Win 7-ről frissítettem a 10-esre, azóta VGA drivert így telepítek, és azóta minden oké nálam:[link] -
SP4C3
veterán
válasz
Marvinyo #35015 üzenetére
+1: A Win10 enged magasabb felbontást is beállítani, mint amit a monitorom tud. Ha ezt állítom be, akkor meg is jeleníti, minimális életlenség van a képernyőn. Ez lehet a probléma forrása?
Szóval, akkor nem a megfelelő felbontással jelentkezett a hiba, vagy megfelelő felbontás mellett?
Megjegyzés: Kamu, hogy win10 gyorsabb, mint elődei. Gyakorlatban ellenkezőleg..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Minduntalan az iPhone-hoz hasonlítgatja magát a OnePlus
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NVidia Quadro K620 2GB DDR3 PCi-e videokártya
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest