- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
CirrMee #35722 üzenetére
Ez szép és jó, de win7 alatt nem volt ilyen problémám. Valószínűsítem, hogy szimplán úgy veszi, nem terhelem eléggé. Értem én, hogy az 1,5 GHz-et is papíron 50%-ban használja csak ki éppen (World of Tanks, 1680x1050, minimum), de mégis 5 FPS-em van, és nem így kéne mennie.
Ha felveszem maximumra a grafikát, szintén ~5 FPS, és sem a GPU sem a CPU terhelése nem éri el a 30%-ot.Valahol, valami el kell legyen cseszve (már korábban is kérdeztem, csak azóta nem fértem a számítógéphez ilyen célra), és kifogytam az ötletekből.
Azt ne mond nekem, hogy egy játék, maximum grafikán, terheletlen állapotnak minősül egy Intel Q9450, GTX 750Ti, 8GB RAM konfigon...
Ha meg nem terhelés, miért az 5 FPS? World of Tanks, HOTS, Borderlands... mindegy minél csinálom.
Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy nem érti mikor kell a terhelés, és mikor nem. Annak ellenére, hogy az energiabeállításokban a maximális teljesítmény van beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest