- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
zolee0307 #62211 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ez valami telepítő lesz, gondolom frissíteni akar, csak valami gikszer van vele. A onedrive telepítője se jó, beakad. A syswow64 mappában lévő telepítője viszont jó.
Egyébiránt a gépházas helyreállítás felér egy clean install -al? Mert sikerült törölni a felhasználói fiókomat (az egyetlen fiókot) és hát a helyreállítás nem sikerült valami jól, így akkor már feltenném a cu-t, aztán helyreállítással rendbe tenném a rendszert.
-
prabhu
senior tag
válasz
zolee0307 #51805 üzenetére
Pont múlt héten telepítettem egy s775-ös gépet 7-ről 10-re ssd-re cserével, ott állítani kellett. Nem mindenkinek van zsír új gépe, ahol alap az AHCI.
(#51806) [CS]Blade2 Akkor nincs több ötletem, sorry.
(#51807) Popes Igen, a kiskapu még él, mondjuk a MS érdeke is az egységes Win10. Nehogy Xp/Win7 beragadás legyen újra.
-
-
uszkart
tag
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
zolee0307 #37779 üzenetére
Az szerintem csak annyit tesz, hogy nem talál magyarítást a windows store-ra vonatkozó beállításokhoz. Mikor letöltöttem az új gpo-kat windows10-hez, nem láttam benne hu-hun mappát. Nekem is ezt csinálja magyar nyelvű gépről indítva a gpedit-et. Angol nyelvű szerveren nincs gond. Amúgy meg sok Store beállítás csak enterspájz változathoz jó. Én a Pro-s gépeket külön ps scripttel takarítom.
-
Ispy
nagyúr
válasz
zolee0307 #24963 üzenetére
Windows 10-en minden béta, miért pont a dirverek ne lennének
Egyébként lekopogom (kopp, kopp, kopp), de lassan 1 hónapja 10-en dolgozok napi 8 órát és még egyszer sem fingta el magát semmi.
Sőt a virtuális asztal nélkül már élni sem tudnék, szóval én csak akkor állok vissza 7-re, ha nem lehet bekapcsolni a gépet
Ja, lenne még egy kérdésem: anyámék laposán win 7 fut, de angol verzió és már nyüstölnek egy ideje, hogy magyarosítsam, ha upgradelem, akkor angol 10-et fog felrakni? Ezt most az OS nyelve alapján adja vagy a lokalizáció alapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest