Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nekem is megjött az ikon és le is foglaltam, elvileg már tölti lefele...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
+1 Kiírás szerint letölti a 10-es verzió frissítését és majd jelez ha elkészült. Windows Update alatt nem látom műveletként, tehát lehet csak a kiadás napján szól, hogy telepíthetem. Tudja a franc MS helpdesk-nél persze az egészről semmit nem tudnak az ott dolgozó MS kollégák és kolleginák.
-
Raysen623
addikt
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, ami már hosszú ideje zavar W10-nél. Egyszerűen fogja magát és kb két perc után lekapcsolja a kijelzőt és zárolja a képernyőt is. Utána password-el lehet csak visszalépni. Hol van ez így beállítva? A jelszavas védelem ki van kapcsolva és kijelzőre pedig 15 perc utáni lekapcsolás van megadva, de ennek ellenére a vindóz csinálja a fent leírtakat. Hol a megoldás?
-
Raysen623
addikt
válasz Ralond #44240 üzenetére
Igazából te jobban jártál mert nekem újra kellett húznom a gépet. Folyamatosan feldobta a windows application error-t. Gyakorlatilag minden futó alkalmazásra. Hogyan lehet kiadni így egy ekkora feature update-et?!
Azt tudja valaki hol lehet beállítani a vindóz frissítésnél, hogy ne telepítse automatikusan hanem csak jelezze ha van frissítés? Nagyon le lett butítva ez a rész is.
-
Raysen623
addikt
válasz FollowTheORI #44337 üzenetére
Ethernet kábellal jön a net a gépre, de oda csak egy registry átírási lehetőséget láttam amit meg nem enged. Ez kész röhely. Ha megint felrakja az új frissítést ismét újra lehet húzni a gépet. MS tényleg menjen már a halálba.
-
Raysen623
addikt
válasz tatararpad #44348 üzenetére
Örök hála.
(#44343) zolee0307 - neked is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Sziasztok! Lenne egy alapvető kérdésem: másoknál is van kivárási idő W10 esetén mostanában? Nekem minden bekapcsoláskor random várnom kell 15-30 másodpercet mire egyáltalán reagál a gép egy klikkelésre vagy betölt egy weboldalt, vagy egyáltalán az UI életre kel. Elég idegesítő a dolog...
-
Raysen623
addikt
válasz #71043776 #81109 üzenetére
Neked is: (#81107) csicso82
Köszönöm a gyors válaszokat és javaslatot. Lefuttattam egy Adwcleaner-t is, de semmi rosszindulatú nincs a gépen. Superfetch is ON, és a start-up-nál sincs semmi olyan aminek ne kellene futnia. Egyedül a java update-ert tiltottam le. Meglátom mi lesz a továbbiakban. Lehet a Giga lapon kell állítanom majd, mert az 1600-as RAM-okat nem tudja csak 1333-on kezelni.
-
Raysen623
addikt
válasz #71043776 #81114 üzenetére
Na ez lehet furcsa lesz: valószínűleg az Opera browser a ludas. Egy ideig nem használtam és nem tapasztaltam azóta semmilyen lassulást, majd visszaváltottam rá és rögtön jött. Valamit csinál a kis mocsok és nem tudom mi az.
-
Raysen623
addikt
Sziasztok!
Egy olyan W10-es kérdésem lenne, hogy mitől áll be az egész rendszer ismétlődően kb 5-10 másodpercre, amikor szó szerint semmit nem csinál gép, és még a hálózati forgalom is leáll!!! Volt olyan hogy még a task manager is lemerevedett. Valakinek volt hasonló gondja? Köszönöm a válaszokat...(másik topicban már kérdeztem, de akkor úgy tűnt találtam rá megoldást, most megint előjött és erősebben)
-
Raysen623
addikt
válasz Cs1csó #82111 üzenetére
Köszi. Megvizslattam AIDA-val, de semmi hibát nem jelzett. Én speciel az SSD-re gyanakodtam, de annál sem volt semmi hiba vagy funkció lekapcsolva. Mivel a Win eleve nem régi a gépen (alaplapcsere miatt), így nincs fent sok program ami zavarna vagy leterhelné a rendszert.
Szóval megnéztem a BIOS beállításokat és a SATA kezelőnél állítottam rajta egy jót, továbbá a memória frekvenciát is manuálisan lőttem be arra az értékre, amit automatán használt. Az általam leírt "hiba" egyenlőre eltűnt. Remélem így is marad
-
Raysen623
addikt
Újabb problémával szembesülök második napja: a jó vindóz rendszeresen megerőszakolja a VGA driveremet, mert valamiért ő a sajátját akarja használni. Driver cleanup és reinstall megvolt. Volt hasonló valakinél?
-
Raysen623
addikt
Köszönöm a válaszokat. A következő válthatja ki: amikor elindítok egy web böngészőt miután ALT+TAB-al nézetet váltok egy játékból, akkor jön elő a hiba. DDU volt, sőt át is dugtam a kijelzőt (TV) egy másik HDMI portra. Eddig ez a dolog nem létezett. Lehet valamelyik új frissítés hozta elő?
-
Raysen623
addikt
Kicsit más a probléma mint azt korábban leírtam, elnézést. Akkor még nem volt ennyire tiszta.
Tehát, amikor ALT+TAB-al nézetet váltok és egy játékról váltanék át akármelyik web böngésző ablakra, akkor leáll a VGA driver windows szerint és ő elindítja a sajátját. Csak restart segít, mert ilyenkor még a képernyő felbontása is elállítódik (4K-s TV-t használok). Ha nem fut semmilyen böngésző, amíg futtatom a játékot, akkor nincs semmi probléma.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
-
Raysen623
addikt
Üdv!
Miért van az hogy egy 12 Gb-os filmet képtelen átmásolni az oprendszer bármilyen másik meghajtóra? A másolás sebessége egyszerűen leesik 0-ra és ott vége az egész műveletnek. Lassan alap dolgokra képtelen a W10.
-
Raysen623
addikt
válasz Lauda #106171 üzenetére
NTFS minden esetben. Hdd-hdd közt van egy 70 Mb/s-es csúcs néha de jellemzően leesik 3 Mb/s-re és annyival megy. Pendrive vagy külső HDD esetén esélytelen 3.0-ás USB csatolón keresztül. Érthetetlen az egész.
Másik fájl esetében is ugyanaz. A meghajtó piros színű a windows explorerben.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz Lauda #106171 üzenetére
HD sentinel:
There is 1 weak sector found on the disk surface. It may be remapped any time in the later use of the disk.
More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_weak_sectors.php
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
válasz King Unique #106180 üzenetére
Semmilyen hibát nem jelez a meghajtó ellenőrzésekor, nincs töredezettség, HDS szerint sincs vele gond. W10 felől a frissítések jöttek kizárólag az elmúlt időszakban. Kimondottan ma tűnt fel milyen lassú, pedig korábban ment rendesen. Ezért állok értetlenül a probléma előtt.
(#106180) King Unique : de akkor a drágalátos W10 miért nem mondja hogy gond van?
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz King Unique #106183 üzenetére
Köszönöm, ennyit én is kivettem a reportokból. Mit lehet tenni?
-
Raysen623
addikt
válasz King Unique #106188 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Féltem hogy ez lesz belőle. Akárhogyan is nézem ez részleges adatvesztéssel fog járni. Csere mellett döntök, mivel nincs még egy ekkora meghajtóm ahová ennyi adatot át tudok tenni.
-
Raysen623
addikt
A legutóbbi frissítés óta naponta min. 1 kék halálom van. Írni akar a csak olvasható memóriába meg system service exeption féle hibaüzit ír ki. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
Raysen623
addikt
Sziasztok.
Beraktam egy M.2-es SSD-t a gépbe, felraktam rá egy W10-et és nem látja a gép az egyik meghajtómat azóta. Korábban pedig minden megvolt. Találkozott már valaki ilyen problémával?
-
Raysen623
addikt
válasz Csupingo #133723 üzenetére
Nem a második m.2-es portba tetted az ssd-t, mert némelyik alaplap olyankor letiltja a sata 6-ot, vagy a sata 1-et.
Na én is erre gondoltam, csak nem tudom mit lehet csinálni. A Socket B-be raktam, mert az a rövidebb. Át kell raknom vagy vissza lehet kapcsolni a sata portokat?A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android felhasználók OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xbox Series X|S
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest