- Doky586: Egyszerű boot
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csusza` #35842 üzenetére
Hivatalos, de nem legális mód van az átvitelre. Legalitás-kérdésben az OEM az alaplappal együtt meghal, addig pótolják, amíg gari van a lapra.
"Hivatalosan" pedig felhívod az ügyfélszolgálatot, hogy alaplapcsere történt, és adnak aktiválókódot, tudtommal nem kérdeznek konkrét gari-ügyintézési részleteket - egy próbát megér.
-
DS39
nagyúr
válasz
csusza` #35842 üzenetére
nem vagyok jogi szakértő, de az OEM-nek pont az a lényege, hogy ahhoz a géphez köthető, amihez adták.
tehát szerintem ez így nem hivatalos. a dobozos/retail licencek valók arra, hogy költöztetve legyenek más gépre.otthoni környezetben ez úgy szokott lenni, hogy az MS ügyfélszolgák aktiválják ha alapcsere van általában az OEM licencet, de hogy céges környezeteben ily módon ez megtehető-e nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Minduntalan az iPhone-hoz hasonlítgatja magát a OnePlus
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest