Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
uriember
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
A 1703-ról egyik napról a másikra eltűnt a Dell Audio Maxx, az istennek sem tudtam visszavarázsolni, csináltam egy alaphelyzetbe állítást, akkor se. Aztán frissítettem a 1803-ra, elindult a Maxx Audio. Ez ok.
Aztán - mivel nálam is fizetősre van állítva a wifi, így egy darabig nem frissített semmit, valamelyik nap eszembe jutott, hogy megnézem mik vannak tervben, volt egy rendszerfrissítés és egy Defender frissítés. Gondoltam az nem baj, ha letöltöm, kikapcsoltam a fizetős opciót, rögtön le is töltötte, újraindítás előtt telepítette is. Mikor végzett újra bekapcsoltam a fizetős wifit, minden jónak tűnt. Aztán mielőtt lefeküdtem, aludni küldtem, vette is az adást, elmentünk aludni
. Reggel ébreszteném, de nem ébred, többszöri próbálkozás után elindult, de látszott, hogy történés volt, mert a gyorsindításos oldalaim nem nyíltak meg, hibaüzenetet kaptam, hogy a Windows nem záródott be megfelelően, akarom e újra betölteni, akartam, így beállt a rendszer. Csak arra voltam kíváncsi, hogy ez normális e, mert a Win7-el ilyenek (a régi laptopomon) nem fordultak elő, szegényesebb volt a rendszer, de stabilabb. Kösz a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgatós találkozó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Warships
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Reggel ébreszteném, de nem ébred, többszöri próbálkozás után elindult, de látszott, hogy történés volt, mert a gyorsindításos oldalaim nem nyíltak meg, hibaüzenetet kaptam, hogy a Windows nem záródott be megfelelően, akarom e újra betölteni, akartam, így beállt a rendszer. Csak arra voltam kíváncsi, hogy ez normális e, mert a Win7-el ilyenek (a régi laptopomon) nem fordultak elő, szegényesebb volt a rendszer, de stabilabb. Kösz a hozzászólásokat.