Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Cs1csó #84368 üzenetére
Szia! Igen lett gond az utolsó frissítés óta a win defender igen agresszíven foglalja a processzort! Én is csak pislogtam, hogy mi lett aztán a feladatkezelőben figyelten. Amikor elindítom a böngészőt azonnal felugrik a CPU használata a defendernél 30-50% közé
A böngésző meg mint a jó gyerek csak vár és vár az egyszerű google.hu oldalra is! Azért egy i5-ös procinál ez már jelent valamit. De ugyanez van a laposnál is újabb konfig szintén i5 és szintén felmegy a használat. Minden új oldal betöltésekor eljátszotta ugyanezt. Amíg jött a klikk és kikapcsoltam..................... Majd ha kijavítják a fogyasztást visszakapcsolom. Valószínűleg elbaltázták a max hardver használati beállítást.Tehát senki ne lepődjön meg ha a böngésző ilyen lassan tölt be. Nálam ez kb 3 hete van. Most levettem a prioritást minimumra majd meglátjuk mit produkál. Ja semmilyen vírus nincs a gépen ezen kívül minden megy pikk-pakk.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest