Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
tegnap én is erről a hibáról írtam
viszont én tegnapelőtt tettem fel a rendszert, és nem volt gond, tegnap frissitettem a vga drivert, azóta van ez. viszont nekem nvidiám van
rápróbálok akkor én is régebbi driverra, hátha megy. és igen ujrainditás után nekem is mennek egy ideig. a teljesítmény centrikus beállítást ajánlották nekem, ami viszont érdekes hogy visszaáll a beállítás kiegyensúlyozottra mindig
létrehoztam egy saját energiagazdálkodási témát, az már nem áll vissza alapra, meglátjuk. de lehet visszatérek 8.1 re ott semmi hibám nem volt éveken keresztül. amikor meg rápróbálok eme csofás windowsra mindig kínlódás van 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
viszont én tegnapelőtt tettem fel a rendszert, és nem volt gond, tegnap frissitettem a vga drivert, azóta van ez. viszont nekem nvidiám van
rápróbálok akkor én is régebbi driverra, hátha megy. és igen ujrainditás után nekem is mennek egy ideig. a teljesítmény centrikus beállítást ajánlották nekem, ami viszont érdekes hogy visszaáll a beállítás kiegyensúlyozottra mindig
létrehoztam egy saját energiagazdálkodási témát, az már nem áll vissza alapra, meglátjuk. de lehet visszatérek 8.1 re ott semmi hibám nem volt éveken keresztül. amikor meg rápróbálok eme csofás windowsra mindig kínlódás van