- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
mefistofeles #4759 üzenetére
Nekem jelenleg a 10049-es van fent. Gondolkodtam én is a 10061-esen, de inkább a tiszta telepítés híve vagyok, úgyhogy elvetettem az ötletet, nem akarom mégegyszer végigzongorázni az egészet, kedvem nem lenne hozzá. Így inkább úgy döntöttem, hogy megvárom a megjelenést és akkor indítom nulláról az egészet. Viszonylag jól belaktam a jelenlegi build-et, beállítások, programok zöme megvan, szóval ezért sem erőltetem az újabb feltelepítését. Közel sem hibátlan rendszer, de a telepítés óta én nem vettem észre komolyabb bugot, pedig az app rész kivételével próbáltam részletesen átnézni a rendszert. Amin mosolyogtam, hogy nem tudom manuálisan feltenni az Intel Network Connections driveremet, a Windows-os beépítettet kell használnom, mert az írja a rendszer telepítés alatt, hogy nem talált megfelelő hardvereszközt a gépemben, így nem mehet végbe az installáció.
Ha ebből indulok ki, akkor nálam is jobban bevált a 9926-os build.
Szóval én azt mondom, ha nincsen komoly bajod a jelenlegivel, akkor hagyd a 10061-eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- BMW topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged