- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
szabonagyur #3472 üzenetére
Én is arra számítottam, főleg azért, mert párszor érkeztek hírek az új build érkezéséről. 9926 + "hotfix"-el használom, egyetlen dolog irritál, amit, ha jól emlékszem már leírtam, mégpedig, ha kikapcsolom teljes egészében az UAC-ot, akkor eltűnik a Start Menü. Ha valaki erre tud megoldást és megosztaná velem, akkor annak nagyon örülnék.
Egyébként gyorsnak gyors a rendszer, de 8.1-nél nem igazán érzem fürgébbnek. Próbaképp első körben egy régi, lassú HDD-re tettem fel, persze így én sem voltam megelégedve a gyorsaságával, de ahogy nézem te is SSD-vel használod a TP-t.
Instabilitás alatt mire gondolsz pontosan? Explorer.exe hibák, random összeomlások, fagyások? Én jelenleg egy helyet találtam, ahol biztosan, szinte minden egyes alkalommal tudom fagyasztani a rendszert, vagy pontosabban azt az ablakot, amit használok. Ez a Vezérlőpult/Hang/Felvétel fülnél van, ha pl. ott módosítok valamit és OK-ra megyek, akkor befagy az ablak az esetek 95%-ában. De egy szabályos leállítás, és utána gond nélkül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- weiss: Pant* rant
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest