Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a tippet!

Igen, olyan MSDNAA, kaptam kulcsot illetve a Dreamspark áruházból kellett letöltenem.

Viszont rémlik olyasmi, hogy ez csak pár évig jó, legalább is csúszó öreg motoros hallgatóktól mintha hallottam volna panaszt, hogy már nem tudták azzal a kulcssal újrarakni vagy aktiválni.Egyébként, ha ebből az MSDNAA áruházból leszedett Windows 7/8.1-re frissítem rá a Win10-et ezzel az ingyenes akcióval, akkor az már akkor is örökre az enyém lesz, ha ez az időkorlát, amiről beszéltem, valóban él? Tehát így az már nem "egyetemi" Windows lesz?

Mert gondolkodtam ezen is, hogy leszedek onnan egy Windows 7 Prot, meg 8.1 Prot, és azokra frissítek, így kapnék két ingyenes Win10 Pro licencet, kulcssal együtt?

A boltban vásárolt OEM verzióhoz nem jár serial code? Az csak az első géphez láncolja magát, amire feltelepítik?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi