Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Warter #26378 üzenetére
Ne a csak számokat nézd, az hogy az MS bemond vmit, ami vagy pont annyi, vagy nem, egy dolog. A százalékok és a piaci részesedés viszont önmagáért beszél.
(#26379) netpeti98: még szerencse. Bár, aki nincs teljesen tisztában a dolgokkal, lehet rányom egy ok-t, aztán utána meg csodálkozik majd.
(#26381) TRob1: nem tudom mit néztél, de akkor nem elég alaposan. Nekem a Win7-tel stabilitás, működés terén soha nem volt gondom. Max a 8.1-hez képest hangoztattam azt, hogy utóbbi felülete (flat dizájn) és a kezdőképernyő jobban bejön.
Ellenben a 10-esben olyan alapvető dolgok nem működnek nálam normálisan, mint a felbontás skálázása, ami terén a TH2-től sem várok megváltást. Csak azt használva évekig várogatni meg nem fogok, mire helyrepofozzák...mert, ha van jelenleg olyan rendszer, ami igényeimnek jobban megfelel, akkor használom azt. És vsz teszik ezt sokan mások is. Azért erőltetik ennyire a frissítést...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest