Hirdetés
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
hackeeeee #15088 üzenetére
Ha a telepítésnél feljövő testreszabással ténylegesen kilőve az érdemi adatgyűjtés (természetesen a frissítési státusz és a hardverkonfi kommunikációja az update-es driverek miatt megengedett), akkor nekem teljesen okés.
#15090: Sztem egyszerűbb, ha egy hash-hiteles ISO-t leszedtek valahonnan és kész (Dreamspark hozzáférés nincs?). Kulcs nem kell, lévén frissítés lesz.
#15092: Valamelyik Driver lehet. Viszont mivel a drivereket erőszakkal nyomja fel a win10, a M$-é a "postás"-szerepe: továbbíthatják a csekket a driver szerzőjének (eszközgyártó/Dell).
-
válasz
hackeeeee #15088 üzenetére
"Az OEM-nél, ha nem frissítés, lehet főalkatrészt (pl. ugye alaplap) cserélni?"
Mit értesz azon, hogy nem frissítés? Tiszta telepítést? Mert ebből a szempontból szerintem nincs jelentősége.
Egyébként az eredeti verzió az volt, hogy alaplap cserével bukod az aktiválást de egy topiclakó megkérdezte az MS supportot és állítólag (tudtommal retail verziónál) ha igazolod az eredeti Windowst (amiről frissítettél 10-re) akkor megoldják, hogy ok legyen. OEM-nél lehet, hogy bukta......
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest