Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hűha ez nekem nem evilági 😄 . Hova mentem a bat fájlba? Hova másoljam? Ez valami parancssoros dolog amihez nagyon nem értek. Azt se tudom hova gépeljem be. Nagyon köszönöm a segítséget de azt hittem ezt simán valahol a beállításokban be tudom állítani.
Amúgy amikor csináltam a helyi fiókot direkt nem írtam jelszót, hogy ne kelljen vele vacakolni de most meg nem tudok adni neki. Lehet vissza lépek Microsoft fiókba majd megint helyi fiókba akkor talán újra kezdődik a helyi fiók beállítás. Az fontos nekem, hogy újraindítás és képernyő hosszabb kikapcsolása után se kelljen jelszót gépelni mert ez egy Intel NUC mini PC és tévére van kötve és távirányítóval kezelem (billentyűzet nincs ott mindig csak egy vezeték nélküli egér) .
Microsoft fiók se lenne gond de ezen a PC-n nincs jelszó nélküli bejelentkezésre mód ( netplwiz futtatás után bejövő menüben). Nagy PC-n ott van ezen a mini PC-n nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi