Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TRob1 #107013 üzenetére
Például a night light eléggé kénye-kedve szerint működik nálam főleg ha hosszabb ideig csak altatva van a gép, ha Win7-ről (8-ról) frissítettem volna kérdőjelezném talán azért, tiszta telepítés esetén tudom önerőből ilyen. Vagy hogy miért olyan Frankeinstein az újban a vezérlőpult és a gépház egyik se teljesértékű, tiszta telepítéskor tudom ez tényleg ilyen. Elég sokat olvastam olyanról is WU után nem ment a start menü, elment a hang és egyebek, akkor nyomozás helyett ISO-ból nulláról időben is előbb megvan az ember. Nem azt mondom évente, de egy régóta meglévő Win7 után ha már váltok, én tiszta lappal kezdenék. Egy délutánt rászánva. Aki tudja mit csinál, annak nem nagy ügy.
Elméletben jól hangzik bízzunk mindent a rendszerre, ismerős gépe ilyen szépen el is hízott a Windows mappája, driverstore stb. appdata tele a sok év alatt installált/uninstallált programok maradékával, vagy amikor hoznak gépet nem ismerem az előéletét akkor nem kezdek el nyomozni "próbát tenni" hanem tisztán újrateszem.Technikailag persze Win3.1-ről is fel lehet frissíteni Win10-re, és alaplap cseréket is lazán kibír, szóval igen az is egy út. Eldöntheti mindenki melyiket választja, melyiket ajánlja. Én nagy változások esetén a tiszta telepítés híve vagyok, ennyi.
Ez a "sosem volt gondom" sztori szubjektív azért.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest