- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Zοltta #105710 üzenetére
E8400 az biztosan megy, nekem itthon volt a szekrény alján egy E5400-as procival, Giga alaplappal, amin G41 video chipset volt, külön videokártya nem volt a gépben.
Működött. Viszont, azt vettem észre, hogy már a YT videókat, egyszerűbb filmeket sem bírta rendesen lejátszani. Nem néztem mélyebben utána, hogy driver probléma volt-e, vagy az a G41-es chipset lett volna képtelen hardveres gyorsítással videót lejátszani? -
jokeph
nagyúr
válasz
Zοltta #105710 üzenetére
Nem kellene problémát okozzon.
Xeon E3120 & C2D E8400/8500-al is használtam W10x64-et, 4 GB rammal, MSI G41 P25-ös lapban.
Egyedüli "gond", hogy nem volt rendes driver az Intel IGP-hez... attól még böngészni lehetett vele, meg zenét hallgatni is.
GT 730-nak van W10-es drivere, mennie kell rendesen.
(#105711) csicso82 :
Kedvenc s775-ös konfigomon kifejezetten jól fut (Xeon X3360 2,83@3,74 + Asus P5E3 Deluxe X38+ICHR9 + 4*2 GB G.Skill Rip Jaws 1600 CL9, természetesen SATA-s SSD-ről élvezhető igazán a W10, R9 380 4 GB Asus Strix VGA-val megtámogatva.
-
Cs1csó
titán
válasz
Zοltta #105710 üzenetére
egy 2003-as asztali intel pentium 4-esen is Windows 10 fut meg egy 2007 nyári modell Core2duós procis gépen is.
Amúgy jól tudom van ilyen: Windows 10 upgrade checker
Amúgy szinte mindenre települ a kérdés inkább az, hogy mennyire működik majd megfelelően. +1 jokeph erre utaltam, tehát települni fog de lehet lesz valami ami nem működik majd tökéletesen.
Érdekesség: a 2007-es modell notin (2008 tavaszán vettem) a wifi-t dobálta a Windows 10, keresgéltem a neten és lett megoldás:
- letiltottam az "N" szabványt tehát csak G-én dolgozik a wifi és azóta szépen fut (így persze kisebb az elméleti sebesség talán csak 50Mbit és nem 150Mbit de hulladék netem van és böngészére bőven elég az 50Mbit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest