Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
"...Kérdem én: ha a W8 elsőre és probléma nélkül települt, ez a vacak miért nem tud?..."
Hát ez ugyanolyan, mintha én azt kérdezném, hogy a jelenlegi gépemre simán felment a W8, most meg a w8.1 ugyanazt írja ki, mint neked, miért? Mert nem kompatibilis, persze 99.999% hogy jobban értesz a Winfoshoz mint én, csak a kérdésedet nem értem, tízezrével (ha nem százezrével) vagyunk ugyan így, hogy a W8.1 egyszerűen nem kompatibilis a gépünkkel, kinek-kinek más és más okból, bár a lényeget tekintve mindannyian szívunk mint a torkosborz...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz rayoliviero #40838 üzenetére
Nekem 8 alatt elég sokszor...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Fórumtársak! Melyik a legjobb backup program most?
Most frissen telepített a Windows (nem a visszaállítást szeretném használni, annyiszor cserbenhagyott már) mivel készítsek backupot?
Macrium? AESEUS? Norton?
Ezek mind csak Win alól/alatt működnek ugye?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz micafighter #43988 üzenetére
Nyilván olyan Windowst használok, amiről itt nem beszélünk és alapjáraton le van tiltva benne.
-
Milestone2
nagyúr
(Ha jól emlékszem) nem kóser a W8 feleségem laptopján, amit július óta most kapcsolta be először (nem is értem minek neki laptop), elindult a W8.1 frissítés...
Ez fog valami gondot okozni? Kérni fog telepítés után kulcsot? Vettem hivatalosan W8-at, annak a kulcsával, ha kéri tudok dolgozni?
Előre is köszi, aki ért hozzá és válaszol.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz #19617792 #45478 üzenetére
Kíváncsi leszek, mert nem biztos, hogy érthetően tettem fel a kérdésemet, a 2 hivatalos W8 fut 2 asztali gépen (igaz az egyik most épp megnyekkent, nem működik), asszony laptopjára már nem tudtam egy harmadikat is venni, ha jól emlékszem, azt megoldottam másképp. Na most ez a másképp kezdett el frissíteni...mert anya előbb kattintott a frissítés gombra, majd utána kérdezett... Mindjárt kiderül mi lesz ebből...
-
Milestone2
nagyúr
válasz micafighter #46046 üzenetére
Hát nekem is van egy pár éves Dell Inspironom, de nem megy fel rá a W8...biztos nem ugyanaz az altipus...PP23LA
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz micafighter #46050 üzenetére
Csak félhangosan szomorkodtam...
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Woodslave #50217 üzenetére
A 8.1-re átállás csinálja szerintem.
Mert a hivatalos 8 után a 8.1-re átállás után nálam is keletkezett .old mappa.
Szerintem azoknál nincs akiknek már 8.1 a telepítőlemeze.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Véreshurka #50447 üzenetére
Az a szomorú, hogy a laptopokat úgy kellene eladnia minden forgalmazónak/gyártónak, hogy mellékel hozzá egy recovery CD/DVD-t, amivel újra lehet rakni a rendszert. Legtöbb esetben úgy látom, hogy a notebookok rejtett partícióján ott a recovery állomány, de a tulajoknak nincs birtokában a hordozó, amivel el tudják indítani a visszaállítást...(vagy minden tulaj elhagyja azt a bizonyos korongot?) Hozzám mindig úgy kerül, hogy így vettem, nincs hozzá, nem is volt, nem vesztettem el. Ha megnézem a winchestert, ott van a rejtett részen a mentés, de nem tudok vele mit kezdeni...
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Воланд #51733 üzenetére
Igen. A kormányrendeletek. Kit érdekel? A lényeg, hogy a továbbiakban aki kérte nem kap információt. Attól mert használom a termékeiket, nem feltétlen kell imádnom őket...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest