- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Úgylátom, kialudt a startmenüs tűz, fellobbantom újra
Próbáltam húzgálni a csempéket, és félóra után feladtam. Kabaré, hogy néhány ikon nem fér ki 1920x1080-ban. Egyrészt a feleslegesen hatalmas ikonok miatt (mert ez nem csempe, csak ikon), másrészt, mert csak kettesével tudom kipakolni.
Pl. van 6 ikonom, és ha összesz***m magam, az akkor is 2x3, fele magasságban, de dupla szélességben.
Másik csoportban két ikon van, azt sem tudom egymás alá rakni, és az alatta lévő képernőterület kihasználatlan.
Pl. szívesen raknám a dolgokat egy kupacba, de mivel mindenből csak 2-3 dolog van (kivéve office), ezért inkább ömmlesztve egy fos legyen az egész, mert ha kulön csoportot kezdek, akkor sehogy sem férek el.Lassan már ott tartok, hogy az is jobb lenne, ha alapból a "minden alkalmazás" féle menü jönne be.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max