- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci__
tag
Jó reggelt kívánok,
a TuneIn app-ról szeretnék érdeklődni, rendesen működik-e másnál, mert nálam egy adót sem lehet hallgatni, se magyart se külföldit. Fetching playlist... aztán semmi. Látom a settings-ben, hogy lehet regisztrálni/bejelentkezni valahova, lehet, hogy ez kell a működéséhez?
Köszi. -
pzstm
titán
válasz
buvartacsko #14892 üzenetére
PHD hallgató volt istenigazából a csávó....
-
pzstm
titán
válasz
btudos #14885 üzenetére
viszont nagyon pontosan tudta a 3.11-es és a 3.2-esWin közti különbséget
Történeti áttekintéssel nyitottunkjah meg azt mondja elérhető az ingyenes win8, aki akarja az próbálja ki, ő bemutatja virtualboxban. Sikerült az RC-t letöltenie, ott virított a 8400-as buildszám jobb alul. (ezért már nem is szóltam csak mosolyogtam
)
-
btudos
nagyúr
válasz
szabogabor10 #14884 üzenetére
Hogy lehet egy ilyen ember OS tanár? (mehet tőlem tanárnak, nem sokkal hülyébb az átlagnál, de ne tanítson olyat amihez nem ért)
-
-
daneel92
tag
sziasztok!
dreamspark-ról töltöm most a teljes windows 8at magyarul 64 bites verzióban, és arra lennék kíváncsi, hogy release previewhoz képest milyen változások vannak. ha rengeteg ilyen van, akkor csak a legfőbb változások érdekelnek -
pzstm
titán
válasz
szabogabor10 #14881 üzenetére
elmondta azt is, hogy email címmel lehet csak belépni, valamint hogy érintőképernyő nélkül az oldali menü nem hívható elő és korlátozott funkcionalitással megy csak
-
-
pzstm
titán
voltam ma levelezős másoddiplomás képzésen, operációsrendszerek tárgyból. Kivetítette a tanár, hogy a Windows8 az első amiből el fog készülni a 128bites verzió is. Szóltam hogy annyira nem up-to-date ez a dia szerintem
-
Hunork
veterán
válasz
Neil Watts #14878 üzenetére
???
Bios: Ahci enabled, sok egyéb nincs, egy mATX lap. Mondjuk van három HDD, kettő ODD. Ezen a téren (boot idők itt-ott) nem vagyok nagyon járatos. De most megint lemérem, a laptopról írok.Szerk: Ugyanannyi.
Alaplaphoz fel kel tenni valamit, ami segít ezen? [link] -
-
Hunork
veterán
válasz
Krissz5435 #14876 üzenetére
Köszi!
És a mappák? Háát, van egy feleségem, egy fiam, meg...ööö... lúdtalpam...ezért ilyen varázslatos az asztal...
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Na, kérem, mostanra már minden készen van, lement egy defrag is, nagyon kellemes a rendszer, főleg a Defender kikapcsolása után. Mondjuk remélem, hogy ezen még dolgoznak majd az MS-nél, én speciel örülnék, ha nem kéne külső programot telepíteni a védelem céljára.
Idő: Méréseket végeztem, mindkettő a számítógép bekapcsológombjának megnyomásától van mérve, tehát nem az első képkockától. Az újfajta hibernált kikapcsolás után 27 mp alatt áll fel a rendszer, nekem ugye HDD van, szerintem nem is rossz, főleg, hogy be kell írni a jelszót is!, viszont a hidegindítás után rosszabb értéket kapok, mint W7 esetében, kemény 51 mp az eredmény.
Ez azért meglepő...
Az élményindex is rosszabb lett, amit azért nem nagyon értek, mindössze 5,9!
Ez az érték amúgy a merevlemez miatt lett ennyi, ami csak azért is meglepő, mert egy 500GB Seagate Sata3 vincsiről van szó...ennek még utánaolvasgatok, hogy most mi a pálya...Ja, az összes többi érték 7,1 lett!
Itt azért rögtön hozzáteszem, hogy azért annyira nem érdekel az élmény ily téren, de ha már itt is sokszor szóba került, lemértem.Összefoglalva: ami inkább fejfájást okozott, azok a kliensen keresztüli játékok, azok közül is a UPlay/Origin duó nagyon odavert, míg a Rockstar/Steam esetében gyors felülvizsgálat után minden hamar rendes kerékvágásba ért.
Programok közül a UPlay kliens és az alaplapi XFastUSB3-hoz kellett mindenképpen W7 kompatibilitási mód.
Az új felület egész átlátható, könnyen kezelhető, ami gyengében muzsikál, az a job oldali sáv, nem mindig bukkan elő, mikor én akarom, de majd rendre tanítom!
Itt a kezdő kép:
Itt meg a hagyományos Desktop, és persze, hogy gadget módban, mert megérdemlem!
(köszönet ez ügyben (is) Lord Vadernek!
Ja, és a mappaneveken nem ér röhögni!Tehát qrva jó lett ez a rendszer, idővel a kisebb és bosszantó hibák meg ki lesznek javítva, de ez minden esetben így szokott lenni.
(még a végén karácsonyra összedobok egy cikket...)
-
válasz
Sub-ZeRo #14870 üzenetére
Ez amúgy már Windows 7 óta létező hiba. A Vista meg a COM Surrogate-tel kergetett az őrület határára annak idején. Az XP-hez most nem jut eszembe ilyen gond, a Win98-hoz annál több.
Eeee! Kicsit gáz? annál azért ez több. Amennyiben rajtam múlna végig 10 pontos lenne a rendszer, erre a driverírok hülyesége miatt lepontozza magát a rendszer.
Üdv. core2
-
válasz
Neil Watts #14869 üzenetére
Valaki a fuel szervízt letiltotta. Nekem is ilyet csinál, ha kikapcsolom a gépet. Szóval kicsit gáz az AMD részéről.
-
-
Edween
őstag
Valaki regisztrált már itt, csak os van tulajdonban akkor is regizhetek? Thx
-
< CyberBob >
őstag
Kár ezen pörögni ennyit. Az MS egy egyszerű felület választhatósággal elejét vehette volna ennek a cirkusznak. Ehelyett a nem túl elegáns majd mi megmondjuk mi a jó neked hozzá állást választotta. Mióta külső programmal megoldottam, hogy ne lássam a metro felületet teljes megelégedéssel használom a nyolcast, akinek meg bejön az eddig is örült.
-
vlevi
nagyúr
Mondtam, hogy flame lesz
Nem értitek a dolgot. Nem az a bajom, hog nem tudom, hol van, hanem, hogy korábban ott volt, anélkül, hogy ideoda húzgáltam volna az egeret, vagy beírtam volna 1-2 betűt.
Mert a régi start menüben, régi desktopon semmi ilyesmire nincs szükség.
Ebben mindenképpen visszalépés, mert ha csak minimálisan is, de macerásabb a kezelése.Visszatérve a két felület problémájára, amíg metrós limlomban vagyok, addíg a desktop értesítéseket sem látom. Ha nincs hang (mert pl. éjszaka ki van kapcsolva), akkor sosem veszem észre, ha valamelyik desktop alkalmazás valamit akar velem közölni. Mindezt csak azért, mert nincs értesítő terület. Csak egy metrós felbukkanó üzenet van, amit viszont a desktop alkalmazások nem tudnak használni.
droiddal összehasonlítva, ott szerencsére meghagyták az értesítő sávot. Persze, a droid felülete sokkal újabb, egységeseb, mert annak nem kell egy 30 éves felülethez igazodnia, szabadon lehetett nulláról elkezdeni, ez is igaz.
Az igazság az, hogy próbálnám azt a néhány újdonságot, ami esetleg van, azt pozitívumként felfogni, de itt van a 90 napos enterprise trial, még 50 napja van hátra, de az elmúlt 2-3 hónap (a CP, RP verziókkal együtt) egyáltalán nem győzött meg arról, hogy nekem érdemes ezt használnom. Valójában nem rosszabb, mint a hetes, de én nem fedeztem fel benne olyat, ami miatt úgy kellene gondolnom, hogy soha többé heteswindózt.
Azonban 3 éve, amikor a 7-es első bétája kijött, onnantól kezdve nem ment XP a gépemen, mert az XP-hez képest a 7 hozott annyi újdonságot, hogy nem volt kedvem visszatenni az XP-t. Ráadásul negatívuma szinte semmi nem volt a hetesnek. A 8-ban viszont van ez a pár bosszantó apróság, ami miatt hezitálok..."és az órával." Csak, amikor olvasgatok, akkor nincs...
-
lck
senior tag
-
lck
senior tag
Javaslat 1.: Beütöd az áhított programod első két betűjét és már nem is kell tovább scrolloznod.
Javaslat 2.: A gyakran használt programjaid csempéjét ( gondolom 4-5 nél nem több ) elhúzod az elejére a Kezdőképernyőnek és már nem is kell tovább scrolloznod.
Javaslat 3.: Clock Tile alklamazás élő csempébe teszi az órát. Igaz nem túl testreszabható de ugyanúgy mutatja mint a tálca.
-
netpeti98
addikt
A Control Panel elérhető a Charm bar-ról (Desktopon kell felhozni és Settings), szintén az órát mutatja a Charm bar, nem kell átmenni a desktopra. A Metro beállítások is elérhetőek a Charm-ról.
A futó alkalmazások listája pedig elérhető a bal oldalon bűvészkedve.
Itt megjelenik minden futó alkalmazás.Viszont abban egyet értek hogy kicsit sok helyet foglalnak a csempék, ezt megoldaná a WP8 féle kis méretű csempés megoldás, remélhetőleg bekerül a várható nagy javítócsomagba.
Üdv netpeti98
-
vlevi
nagyúr
válasz
zsírsámán #14794 üzenetére
Flame ON :
" Ha van valami újdonság az a baj, ha nincs, az is baj."
Az a baj ezzel az új star menü pótlékkal, hogy van pár dolog, amit a régi jobban tudott.
Nekem speciel zavaró a 23"-s monitoron az, hogy csak néhány program ikonja fér ki, ha többet akarok, scrollozni kell. És túl nagy területen kell szétnézni, hogy szemre megtaláljam a keresett alkalmazást.
A régi menüben amit időnként el-elindítgattam, az idővel bekerült a start menü aljára, mint gyakrabban használt program, nem kellett keresni. Ráadásul egy 10x5 centis területre volt korlátozva a menü, azt egy pillanat alatt átláttam. Most viszont, ha keresek is, az is kitölti halál feleslegesen a teljes képernyőt, mert jobb szélen keres, bal szélen a találat (az a két darab).
Ezerszer kezdünk hozzá, ezerszer jutunk arra a végeredményre, hogy egy kisméretű, 10-13"-os táblán, notin ez még nézhet is ki jól, de hagyományos desktopra nem való.
Másik zavaró dolog, amitől hiányérzetem lesz, az a státusszor eltűnése ametrósmodern appok esetén. Néha rá-ránézek az órára, hogy mennyi is az idő.metrósmodern felüeten nincs ilyen, megint át kell nézni a desktopra. Igen, tudom, hülyevagyok, de nincs órám, mert mindíg volt valami elektromos ketyere a környéken, ami mutatta az időt.metrósmodern-ben viszont nincs.
A kettősség kezelése sem teljesen kiforrott még. Például, hogy alkalmazások között tudok váltani a kép bal szélén. De ott csak ametrósmodern appok vannak, plusz egy ál alkalmazás a desktop. Ha viszont a desktopon a taskbaron lévő ikonokon böködök, ott csak a desktop alkalmazások között megy a váltás.
Azt azért megnézném, hogy egy érintőképernyőn win8-as tableten hogy nyom valaki alt-tabot, hogy minden alkalmazás közül választhasson, vagy egy win+x-et, hogy előjöjjön a bal alsó sarokban lévő control panel, satöbbi menü -
szabeska
addikt
Amúgy az mitől van, hogy nem jelzi az oprendszer a frissítéseket?Pedig be van állítva, hogy jelezzen ha van, és letöltöm magamnak. De eddig mindig magam kerestem és telepítettem manuálisan, mert furcsálltam hogy nincsen....
-
evilskati
aktív tag
Appok, és desktop programok, egy kategóriában vannak, csak akkor kell kattintanod, ha fáljt vagy beállítást keresel. Fájlt mondjuk én intézőben szoktam keresni, ott van külön rublika, amibe bekattinthatsz, vagy ctrl+f.
De a program keresés ugyanaz, mint w7-en.
Sőt, ha beírom, hogy Excel kiadja magát a programot, és eközben még az .xls fáljokra is rákeres, szóval nem kell külön fájlt keresést indítanom, hanem csak átbökök a másik kategóriára, és már ott van minden.
-
evilskati
aktív tag
Én régebben sem használtam az ikonokat, sőt a régi start menüben is mindig keresés alapján indítottam el, amit akartam.
Ez most is így működik, megnyomom a start gombot, elkezdem írni, hogy pl. word, és már adja is, nem kell semmi plusz kattintás semmi más. Ennél már csak az gyorsabb tényleg, ha kint van asztalon tálcán, vagy a modern felületen, de minek foglalja a helyet mikor pár sec alatt ugyanúgy elérem?
pvt.peter: Megpróbáltad, amit múltkor írtam, jó már a böngészés?
-
zsírsámán
senior tag
Egy érdekes dologgal találkoztam szembe az imént. Az egyik weboldal megnyitása után egy másikra mentem volna, mikor hirtelen felvillant alul egy letöltési csík, majd a vírusírtó is jelzett (A beépített), de nem néztem meg, hogy pontosan mi volt a baja. Meg lehet nézni valahogy, hogy mi is volt az a letöltendő fájl és pontosan miért is akarta letölteni?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
pvt.peter #14828 üzenetére
Nem, utánanéztem, egyik Core2 sem tudja a SLAT-ot, csak az i-s szériától.
SLAT is a feature of the CPU. It is called “Rapid Virtualization Indexing (RVI)”, and has been called Extended Page Tables (EPT) by Intel and Nested Page Tables (NPT) by AMD.
Coreinfo progi szerint sem tudja.
-
front3r
őstag
válasz
Hunork #14820 üzenetére
2. Igen, de parancsikont is készíthetsz hozzá, amit a Modern felületre is kipakolhatsz, vagy "bárhova"(tálca, asztal ,stb.). Ugyanígy újraindításhoz is készíthetsz parancsikont.
Részletesebben.
Újraindításhoz meg ez kell: shutdown -r -t 0 -
szabeska
addikt
Az automatikus karbantartás mit csinál pontosan? Mert csak annyit ír, hogy minden nap fut hajnal 3-kor, töredezettségmentesítés, stb... nem ír részleteket... Fontos neki minden nap lefutnia?
-
front3r
őstag
válasz
Hunork #14826 üzenetére
Ahogy bejelentkezel Windows 8-ba az az authentikáció. Tehát ahogy beléptél a Microsoft accountoddal úgy megvan a jogod majdnem mindenhez. Nincs külön a mail alkalmazásnál jelszó bekérés. Ugyanígy, mikor felveszel egy gmail accountot mailben, azt is a Microsoft accountoddal "véded le", ezért nem kéri újra a jelszavad. Meg úgy általában, ez egy rendszergazdai fiók is, tehát belépés után amit beállítottál azt általában nem kéri újra.
Erre értetted? -
Ribi
nagyúr
válasz
Boonen007 #14824 üzenetére
Ahh igen szerk idő letelt.
Szóval ez nem megoldás, hogy tegyél ki mindent desktopra.
Ezt XP alatt is meg lehet tenni, sőt Win 3.1 alatt is.
De fel van rakva kb 30 program, mindegyik fejenként kb 2-6 komponenssel.
Nem akarom mindet kitolni egyesével a desktopra, sőt azzal sem akarok foglalkozni hogy nyamvadt ikonokat gyártsak. Vagy mostmár ez a trendi így használjam és kész?
Ezek engem is zavarnak amúgy.
Vagy eddig az ablakot nyitottam ki ha szellőztetek, de holnap befalazzuk és használd az ajtót? Mert én ezt mondom. Elküldenéd nagyon messze, ha valaki ezt mondaná neked. -
-
Hunork
veterán
Egy kérdés még a Mail apps-ról:
Oké, szép és jó, de a fiók ilyenkor nincs nyitva? Illetve tudom, böngészőből nem lehet belépni azonnal, csak a szokásos módon, de ahogy elnézem az alkalmazásban meg nem lehet kilépni.Vagy csak nem találom?
-
Ribi
nagyúr
válasz
afgk2012 #14821 üzenetére
A gond nem ott van, hogy nem tetszik, nekem is van pár gondom vele.
A gond ott van, hogy azt javaslod reflexből, hogy miért nem használsz mást.
Meg lehet diskurálni, hogy mondjuk régihez / más OShez képest mi jobb mi a rosszabb, de ne javasoljuk a másik használatát. BMW kereskedésbe sem mész be és mondod az érdeklődőknek hogy BMW szar, vegyé Mercit (vagy fordítva). Ez nem egy vélemény, ez szimpla trollkodás.
Boonen007 szerkesztés in progress -
Boonen007
őstag
válasz
afgk2012 #14821 üzenetére
Ember gondolkozz már el. Mit is írtál, hogy konkrétan mi is a gondod a Windows 8-al? Érdemi hozzászólást várnánk el nem azt, hogy rávágod, hogy gané.
Hogy más OS-ek funkcionalitása? Mi van? Ezt te sem gondolod komolyan. Nyilván hasonlóak egymáshoz ez egyértelmű, akárcsak az autók is csak néhány dolog máshogy van megoldva.
Mit vártál ez mos főz takarít helyetted?(#14825) Ribi
Milyen problémát is említett azon kívül, hogy nemjó?Ja igen, hogy többet kell kattintgatni és egeret húzgálni sőt, bill kombinációkat.
Elmondták, hogy nem kell többet mert ott a tálca, az asztal ahova továbbra is kilehet tenni a sűrűn használt dolgokat. Start menüvel szemben itt 1 gomb/kattintás és máris minden eléd tárul nem kell a programokra húzni az egeret ................. -
lck
senior tag
válasz
afgk2012 #14812 üzenetére
Teljesen rendben van a picpuha új rendszere. Akinek nem tetszik tán használjon mást. Nem is értem miért néztél be ebbe a topicba. Hidd el láttam már oprendszereket ms-tól és másoktól is. Tudom lehet szopni rendesen a másikakkal. Front3r-rel teljes egészében egyetértek.
-
afgk2012
tag
válasz
front3r #14819 üzenetére
De akkor minek írogatsz ide?
Szóval ha nem állok be dícsérni a w8-at, akkor el vagyok üldözve? Tessék mondani, ez mi? Azt hittem, hogy egy ilyen topik azért van, hogy mindenki elmondhassa a saját véleményét. Ezekszerint tévedtem. Csak és kizárólag fanok írhatnak ide. Hát bravó!
-
Hunork
veterán
Halihó!
Na, kész vagyok, mint Gizi a szántásban egy durva szex után...
Pár észrevétel:1. Minden működik, minden elindul, ha másképp nem, Win7 kompatibilitással! Ez jó!
2. Billentyű világítás: utána jártam, az új kikapcsolás miatt ugyebár hibernálva van a gép, ezért világít...csak végleges kikapcs esetén nem, ezt elvileg parancssorból lehet, jól tudom??
3. Lassulás nem volt, legalábbis nem tapasztaltam a tegnapi után
4. A mappákban az ikonok megjelenésének lassúságát elvileg a Defender okozza, mindig mindent átnéz, legalábbis angol fórumon ezt találtam. De majd bemászok a menüjébe, hátha lehet ott matatni. Vagy ha valakinek van 5let, ossza meg velem. (betojok, ha csak nálam jelennek meg lassan az ikonok...mondjuk van olyan mappa, amiben 30 van...
)
5. STALKER Clear Sky: A telepítéskor alapból ott van, hogy nem támogatott operációs rendszer. Ha valakinek van ilyen gamma, ráadásul magyarul és az a gondja, hogy a játék elindulása után a menüben nem tudja elérni a Beállításokat, akkor a megoldás: a STALKER Shadow Of Cernobyl lesz segítségre, ugyanis ott ilyen gond nincs, mindent át lehet állítani.
Ezt kell tenni: C:\Users\Public\Documents mappában van a két játékról jó néhány adat/mentés stb. . Nos az első STALKER mappájában található user.ltx fájlt be kell másolni/felülírni a Clear Sky mappájába! Ennyi, és ezután a régi STALKER-ben megadott beállításokkal, felbontással, stb indul a játék.
Ennek köszönhetően, mivel beszéltem a magyar supporttal, és segítettem nekik, mert ők nem tudtak ilyenről, kaptam egy DLC kódot!Juhé, külön köszönet nekik!
6. Kétségtelen, szokni kell a rendszert, hiszen teljesen más alapokon/elven nyugszik. Most operáltam a Mail szolgáltatással, hát nagyon zsír. Térkép/Időjárás/Hírek/Fényképek alkalmazások szintén parádésak. Ami nálam is jelen van, ahogy olvasom, sok embernél is, az az asztal hátterének változtatása, mely nagyon nem akkor történik, mikorra beállítja az ember...de ez nem olyan lényeges.
Tehát szokni és tanulni kell, aztán vannak, akik sosem váltanak majd erre, de hát ez sem lesz újdonság, van barátom, aki még mindig XP alatt szenved a DSL modemjével...
-
front3r
őstag
válasz
"Persze, ez pontosan így van. De ha megengede még kiegészítenélek. Nem csak a régebbi windowszokat választhatom. Van még lehetőségem Androidra, Linuxra, MacOS-re, stb. is."
De akkor minek írogatsz ide? Kérlek fáradj át másik topikba, ha más OS jön be neked! Ide felesleges leírnod.
"Mellébeszélsz, hiszen ezek között egyetlenegy sincsen aminek funkcionálisan ne lenne testvére a többi oprendszer alatt."
Én beszélek mellé? Szerintem pont TE! Mutass már nekem Windows 7 alatt IMAGE mountolást! Meg ki a francot érdekel a többi OS, én a Windows 8-ról beszélek, és ebben a topikban arról van szó, nem a többi OS-ről?!!Számomra nincs jobb, olcsóbb mint a Windows 8. Ezt szeretem és ezt használom, és ne haragudj ha a lelki világodba taposok, de itt erről fogunk beszélni továbbra is, és nem a többi OS-ről!
-
lck
senior tag
Alaposan kipróbált programokról van szó. Épp azért van ilyen fent nálam is ilyen hogy teszteljem.
Azért sem javaslom pl: Ccleanert, vagy Advanced System Care-t. ( Persze mindjárt jön valaki hogy debezzeg ezek milyen jók. - Jó annak aki ért hozzá. ) Pistike pár mozdulattal csodálatos rombolásokat tud csinálni velük. Amit én felteszek, az a háttérben felhasználói beavatkozás nélküli, biztonságos karbantartást végez - kipróbáltan hasznosan. Azért is szoktam elmondani a kuncsaftnak hogy ilyen jellegű programokat ne tegyen fel a gépre, mert az már fenn van és magától végzi a dolgát. -
afgk2012
tag
válasz
Boonen007 #14813 üzenetére
Azthittem fontos a kiegyensúlyozott tájékoztatás. De ha nem, hát nem.
(#14814) szabeska: Mi fér el ott? 3-4? és ha sokkal többet használok?
(#14815) Ribi: Igen, azokat is lehet már pécén használni és a linuxal sem kell kitépned a hajad. Mikor próbáltad utoljáta? 8 éve, 5 éve? Le vagy maradva néhány brossúrával. Amúgy nekem semmi bajom a picipuhával. Ahogy a többivel sem. És nem is reklámozom egyiket sem a másik rovására. De jól láthatóan mások ezt teszik. Kell valami ellenpont. Vagy nem?
-
Ribi
nagyúr
válasz
Azért neked sem kell ennyire picipuha utálónak lenni.
Android PCre? Hmm....
MacOS pcre? Hmm...
Linux? Azt inkább nem, 10 perc után kitápem a hajam, hogy konzolból kell kernelt fordítani, ha valami "bonyolultat" akarok installálni.
Szóval sajna marad a win. Nekem.szabeska: azért ugye te is érzed, hogy ez kicsit vicc kategória "megoldás".
-
afgk2012
tag
válasz
front3r #14808 üzenetére
Másrészt meg sokkal élvezetesebb és könnyebb használni mint a 7-est. Neked nem jött be, nekem igen. Ennyi.
Persze, ez pontosan így van. De ha megengede még kiegészítenélek. Nem csak a régebbi windowszokat választhatom. Van még lehetőségem Androidra, Linuxra, MacOS-re, stb. is.
Én rengeteg jó dolgot látok az OS-ben és ki is használom azokat.
Mellébeszélsz, hiszen ezek között egyetlenegy sincsen aminek funkcionálisan ne lenne testvére a többi oprendszer alatt.
Na akkor itt az ideje 8-asba váltani azzal a bizonyos sebváltóval!
Mi vagy te, valami picipuha beépített manus? Nem, nincs itt az ideje. A gondolkodásnak, a mérlegelésnek van itt az ideje! Ha van másik és az jobb, ráadásul olcsóbb, vagy egyenesen ingyen van, akkor itt az ideje a picipuha új oprendszerét elfelejteni úgy ahogy van.
-
front3r
őstag
válasz
afgk2012 #14807 üzenetére
Nem kötelező használnod, ott vannak a régebbi windowsok, lehet azokat használni.
Másrészt meg sokkal élvezetesebb és könnyebb használni mint a 7-est. Neked nem jött be, nekem igen. Ennyi. Én rengeteg jó dolgot látok az OS-ben és ki is használom azokat.(szinkronizáció, modern appok, iso mount, Filekezelő szalagos menüje, twitter app a képernyő 1/3-ára függesztve, hyper-v, stb...)
Na akkor itt az ideje 8-asba váltani azzal a bizonyos sebváltóval! -
afgk2012
tag
válasz
A_ScHuLcZ #14805 üzenetére
Szerintem ez nem korfüggő. Többet kell kattintani, többet huzigálom az egeret és rákényserülök bizonyos billentyűzet-kombinációk megtanulására is. Más szavakkal: rosszabbul szolgál ki mint az elavultnak kikiáltott másik. Ergo: nem jobb, hanem szarabb. A megszokás itt nem játszik. A jót könnyű megszokni, de a szart is meglehet. Csak nem muszáj. Ha az oprendszer nem kínál jobb lehetőséget, egyszerűen nem használom. Van másik. Egy kérdés:
Mi is az ami miatt nekem feltétlenül a w8-at kéne használnom?
És egy másik:
Ki is ez a picipuha? Hatóság, az apám, vagy micsoda, hogy kötelezővé próbál tenni nekem bizonyos dolgokat?
És a válaszok:
- Nem, nincs olyan ami miatt feltétlenül w8-at kéne használnom.
- Nem, nekem ugyan sem nem apám, sem nem hatóságom a picipuha. Ha úgy van kedvem, elzavarom a ******-ba.
-
bon
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával